Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψε τον «χωρισμό» του με την Καίτη Γαρμπή ο Διονύσης Σχοινάς!

Τι είπε για τον γάμο του τώρα με την τραγουδίστρια

1 Ιανουαρίου 2022 13:38
Αποκάλυψε τον «χωρισμό» του με την Καίτη Γαρμπή ο Διονύσης Σχοινάς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αποκάλυψη ότι είχε χωρίσει με την Καίτη Γαρμπή έκανε ο Διονύσης Σχοινάς. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν. Είπε δηλαδή ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει, παρά το γεγονός ότι ήξερε πως η τραγουδίστρια είχε «αυτό το κάτι» που εκείνος ήθελε. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την άγνωστη συγγέννεια που έχει η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου.

«Από τη στιγμή που βρεθήκαμε ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι θα χωρίσουμε, θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς. Και σε εκείνο το σημείο είπε ότι παρά τον έρωτά του για εκείνη, οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα μίντια με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Καίτη Γαρμπή».

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share