Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια από τα διδυμάκια τους (photo)

Θα «λιώσετε»

1 Ιανουαρίου 2022 10:12
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε για πρώτη φορά τα προσωπάκια από τα διδυμάκια τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την πιο όμορφη φωτογραφία ευχήθηκαν στο Instagram για τη νέα χρονιά, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο τυς σπίτι.

Το 2021 τους έφερε το πιο όμορφο δώρο και το ζευγάρι κατάφερε να φέρει στον κόσμο δύο πανέμορφες διδυμούλες, που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή τους. Φορώντας Αγιο-βασιλίτικους σκούφους, η οικογένεια χαμογελάει στο φακό.

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022… με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα και από κάτω τα σχόλια έπεσαν βροχή για τα γλυκύτατα «Τανιμανιδάκια» που τα συστήνουν στους ακόλουθούς τους πρώτη φορά.

Ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του Σάκη Τανιμανίδη: Στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα μετά τα νεότερα για την υγεία του

Ο Σάκης Τανιμανίδης περνά ακόμη μέρες ταλαιπωρίας, με τον ίδιο να μπαίνει στο νοσοκομείο με βαριά ίωση και να βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης με την Χριστίνα Μπόμπα στο πλευρό του, αφού ο οργανισμός του δεν έχει επανέλθει.

Όπως έχει εξηγήσει ο παρουσιαστής, αυτό που έχει δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τον ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Πριν από μερικές ώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share