Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Σάλτη

«Καλό ταξίδι...»

31 Δεκεμβρίου 2021 10:05
Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Σάλτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστίνα Σάλτη βιώνει πένθος καθώς λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά έφυγε από τη ζωή ο παππούς της. «Καλό ταξίδι παππού μου τραγουδισταρά! Έζησες μια γεμάτη ζωή και αποφάσισες να φύγεις και να μας αφήσεις…Σ’ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει για εμάς! Θα σε σκεφτόμαστε πάντα με αγάπη, με το βιολί σου και την όμορφη φωνή και ψυχή σου! RIP Στέφανε Τορουνίδη. Και στα 100 θα μπορούσες να φτάσεις αλλά δεν ήθελες άλλο αστεράρα μου», έγραψε σε ποστ στο instastory της. Επίσης, βαρύ πένθος και για την βουλευτή του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Σάλτη

Ποια είναι η Χριστίνα Σάλτη

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 18 ετών, παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Ιταλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών και σύντομα κατάφερε να ξεχωρίσει. Έκανε το ντεμπούτο της το 2010 με το «Secret Love» με τον Mattyas, ενώ ακολούθησαν τα hit singles «Κάνε Με Να Τρελαθώ» και «Πιο Κοντά» με τον Bο. Το πρώτο της solo single κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο «Το Πιο Τρελό Καλοκαίρι Μου.

Παράλληλα, στο ενεργητικό της έχει επιτυχίες όπως τα «Θεωρίες», «Τα Πράγματα Με Το Όνομά Τους», «Κάνω Πάρτι», «Εσένα Σε Θυμάμαι», «Εγώ Ευθύνομαι», «Σου Ζητώ Απόψε Χάρη», «Δεν Ξεχνάει Η Καρδιά», «Αυτό Το Σήμερα», «Μπορεί», «Σιγά», το ντουέτο «Ταξίδι Μαγικό» με τον Ηλία Βρεττό, που μπήκε στις τάσεις του YouTube και μετρά πάνω από 6 εκατομμύρια views και τις επίσης επιτυχημένες συνεργασίες «Στον Δρόμο Μου» με τον OGE και «Τι Άλλο Θέλεις» με τον Bo.

Έχει κάνει sold out solo εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και συμμετάσχει σε επιτυχημένα μουσικά σχήματα. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε μεγάλα μουσικά events σε Ελλάδα και Κύπρο, όπωςτα MAD Video Music Awards και το Madwalk, καθώς και σε μουσικές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» ως coach του Αλέξη Παππά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share