Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

O αξεπέραστος καημός της Ρούλας Κορομηλά: Η δραματική εμπειρία που την «στοιχειώνει»

«Προσπάθησα δύο φορές να...»

31 Δεκεμβρίου 2021 08:35
O αξεπέραστος καημός της Ρούλας Κορομηλά: Η δραματική εμπειρία που την «στοιχειώνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είχε ανοίξει σε παλιότερη συνέντευξή της η Ρούλα Κορομηλά, αποκαλύπτωντας την δραματική εμπειρία πουην «στοιχειώνει» και δεν θα ξεπράσει ποτέ στη ζωή της. Ενώ, η Ρούλα Κορομηλά δε μας έκρυψε τον έρωτά της για ένα διάσημο Έλληνα άνδρα, ο οποίος και την εντυπωσίασε, «κλέβοντας» την καρδιά της με τη στάση του.

Η γνωστή πρώην παρουσιάστρια είχε συγκινηθεί μιλώντας για το παιδί που πάντα ήθελε να αποκτήσει και δεν κατάφερε, για τις αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει και τις αποτυχημένες εξωσωματικές.

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί. Δεν τα κατάφερα. Υπήρχε μια οικογένεια που δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου και εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι ήθελε να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε και εξαφανίστηκε. Δεν τη βρήκαμε» εξομολογήθηκε η Ρούλα, εμφανώς συγκινημένη.

«Είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά» είπε. «Γνώρισα ένα παιδάκι 16 μηνών, πήγαινα καθημερινά στο ίδρυμα και το φρόντιζα. Το είχα πάρει και τις γιορτές στο σπίτι. Του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις διαδικασίες να το υιοθετήσω. Μετά από κάποια ηλικία, δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 18 μηνών. Με πόνεσε πολύ γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Δεν θα το ξεπεράσω. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω. Ζήτησα να το βαφτίσω όταν το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, αλλά δεν έγινε. Έχω μια δραματική εμπειρία, την οποία θεωρώ ότι δεν θα την ξεπεράσω» πρόσθεσε.

Οι 10 αποτυχημένες εξωσωματικές

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τα διαλείμματα που έκανε στην καριέρα της, τη μεγάλη επιθυμία της να κάνει παιδί και τις 10 αποτυχημένες εξωσωματικές.

«Δεν είχα πάθει ποτέ κατάθλιψη όταν σταμάτησα την τηλεόραση. Έχω κάνει αρκετές παύσεις τηλεοπτικές και συγκεκριμένα και για προσωπικούς λόγους. Έκανα παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί» είπε.

Και συνέχισε: «Σταμάτησα για δύο χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές στην Ελλάδα, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα, στο να προσπαθήσω και να καταφέρω να κάνω ένα παιδί».

«Πέρασα ένα αυτοάνοσο, το οποίο δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται, αλλά νομίζω ότι ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και μπορεί να ήταν κι ένας λόγος πολύ σοβαρός αυτός. Αλλά ήθελα να το προσπαθήσω, το έκανα, πέρασα από αυτή τη δραματική και τραγική διαδικασία της αρρώστιας αυτής, που ήταν καθαρά αυτοάνοσο, το οποίο με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και κατάφερα να το ξεπεράσω και να προχωρήσω» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share