Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολόκληρος άνδρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη!

Σε ποιον μοιάζει

30 Δεκεμβρίου 2021 11:06
Ολόκληρος άνδρας: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους έναν υπέροχο γιο!

Η Σία Κοσιώνη και ο γιος της Δήμος, βγήκαν την Κυριακή, χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Πλάκα, και απόλαυσαν την στολισμένη Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο μοναχογιός της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, απολαμβάνει τη βόλτα του με το ποδήλατο, στα στενά σοκάκια της Πλάκας, με τη συνοδεία ενός μπαλονιού σε σχήμα Άγιου Βασίλη, που είναι δεμένος πάνω στο όχημα του.

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε στο Instagram μία όμορφη φωτογραφία με τον γιο της να κάνει ποδήλατο και τη συνόδεψε με ευχές για τις γιορτές: «Χορταίνεται ο Αι Βασίλης; Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη, δημιουργία και κατανόηση! #santa #santaclaus #balloon #mylove #myboy #myson #christmas #biking #athens #plaka #greece»

Η Σία Κοσιώνη με τον γιο της στην Πλάκα

«Αχ Παναγιά μου...»: Απαρηγόρητη μπροστά στον Κώστα Μπακογιάννη η Σία Κοσιώνη

Απαρηγόρητοι υπήρξαν μπροστά σε ένα τραγικό γεγονός η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, με ένα θάνατο να έχει «βυθίσει» στο πένθος το πανελλήνιο.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη. Μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, η πολιτικός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών.

Ο αποχαιρετισμός της Σίας στην Φώφη

Η Σία Κοσιώνη, που πέρασε πρόσφατα μια βραδιά θρίλερ, με θλίψη «αποχαιρέτησε» τη Φώφη Γεννηματά μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση. «Ωχ Παναγιά μου… Καλό ταξίδι Φώφη… Δίδαξες τι θα πει γενναιότητα, δύναμη, πείσμα και πως και οι γυναίκες δεν κλαίνε», έγραψε η ίδια.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από επίσημη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, έγινε γνωστό ότι η γνωστή πολιτικός που με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε για να νικήσει και τη μάχη αυτή, άφηνε την τελευταία της πνοή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share