Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό και η Δέσποινα Βανδή: Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US;

Αυξάνονται τα κρούσματα

29 Δεκεμβρίου 2021 20:16
Θετική στον κορωνοϊό και η Δέσποινα Βανδή: Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα κρούσματα μεταξύ των διάσημων αυξάνονται διαρκώς, με την Δέσποινα Βανδή να προστίθεται και αυτή στη λίστα.

Σύμφωνα με το okmag.gr, τα συμπτώματά της μέχρι στιγμής είναι ήπια και έχει μπει ήδη σε καραντίνα ακολουθώντας τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα.

Θετική στον κορωνοϊό και η Δέσποινα Βανδή: Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US;

Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US;

Με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις και τον προσεχή τελικό του J2US τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα παρευρεθεί διά ζώσης στο μεγάλο φινάλε του φιλανθρωπικού σόου, το οποίο και θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης και η παραγωγή με αίσθημα ευθύνης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η υγεία παικτών, κριτών και συντελεστών γι΄ αυτό και οι έλεγχοι είναι αλλεπάλληλοι.

Θετική στον κορωνοϊό και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

ερίζει ο κορωνοϊός στη χώρα μας, με πολλούς διάσημους να βρίσκονται θετικοί ο ένας μετά τον άλλο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, ενώ την ίδια στιγμή νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ.

Την πόρτα και της Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου, χτύπησε ο κορωνοϊός, η οποία με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα από ταξίδι στο εξωτερικό, έκανα rapid τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να πάει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετική, κάτι που επιβεβαίωσε και το PCR, στο οποίο υπεβλήθη μετά.

Η ηθοποιός είναι τριπλά εμβολιασμένη και δεν εμφανίζει κανένα συμπτώματα της ασθένειας. Ακόμη, στη λεζάντα τονίζει πως πιστεύει ότι το εμβόλιο μας βοηθά να αποφύγουμε τα βαριά συμπτώματα και εύχεται το 2022 να φέρει υγεία σε όλους.

Αγωνία για την Κόνι Μεταξά: Βρέθηκε ξανά θετική στον κορωνοϊό

Χθες (28/12) ανακοινώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων που ξεπέρασε τα 21.000 συνολικά σε όλη τη χώρα.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και ειδικότερα της μετάλλαξης Όμικρον είναι ραγδαία και μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες celebrities ανακοινώνουν μέσω social media πως ο φονικός ιός «χτύπησε» και τη δική τους πόρτα.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ανάμεσά τους και η Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως αποκάλυψε, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι.

κονι-μεταξα

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που νοσεί σε διάστημα δύο μηνών, αλλά η δεύτερη.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας ένα insta story στο προφίλ της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share