Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγωνία για την Κόνι Μεταξά: Βρέθηκε ξανά θετική στον κορωνοϊό

Νοσεί για δεύτερη φόρα μέσα σε δυο μήνες

29 Δεκεμβρίου 2021 16:40
Αγωνία για την Κόνι Μεταξά: Βρέθηκε ξανά θετική στον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χθες (28/12) ανακοινώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων που ξεπέρασε τα 21.000 συνολικά σε όλη τη χώρα.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και ειδικότερα της μετάλλαξης Όμικρον είναι ραγδαία και μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι Έλληνες celebrities ανακοινώνουν μέσω social media πως ο φονικός ιός «χτύπησε» και τη δική τους πόρτα.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Χάρης Βαρθακούρης - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ανάμεσά τους και η Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως αποκάλυψε, βγήκε θετική στον κορωνοϊό, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι.

κονι-μεταξα

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που νοσεί σε διάστημα δύο μηνών, αλλά η δεύτερη.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας ένα insta story στο προφίλ της.

Με κορωνοϊό ο Λάκης Λαζόπουλος: «Μέχρι 3 Ιανουαρίου μπορεί να...»

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

λακησ-λαζοπουλοσ

«Γειά σας. Αφού ενημέρωσα όσους συνάντησα τις 2 τελευταίες ημέρες ενημερώνω κι εσάς ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό! Ευτυχώς με ήπια συμπτώματα! Περαστικά σε όλες και σε όλους!!! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι!!», έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός παίρνει θέση για το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τοποθετείται ξεκάθαρα για τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, ενώ καταθέτει και την πρότασή του σχετικά με το μέλλον της εκπομπής του ΑΝΤ1!

Πηγή: star.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share