Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Πόσταρε την γυναίκα της ζωής του

Ποια είναι; Δείτε το πρόσωπό της

29 Δεκεμβρίου 2021 10:16
Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Πόσταρε την γυναίκα της ζωής του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανάρτηση που δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στα social media!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πόσταρε ένα story με μια κοπέλα, πριν από ακριβώς 10 χρόνια με το hastag #μωρά. Τι ακριβώς συνδέει τα δύο παιδιά δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα πρόκειται για μια γυναίκα αρκετά σημαντική στη ζωή του Νίκου Μουτσινά, για να είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια.

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

Ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Πόσταρε την γυναίκα της ζωής του

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Μουτσινά: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε προ ημερών για ένα πρόβλημα υγείας, που «χτύπησε» την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ και προκάλεσε ανησυχία.

Ο παρουσιαστής, που βρίσκεται σε μια νέα κόντρα, πήγε... με απώλειες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το μεσημέρι της Πέμπτης (16/12) στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος, βεβαίως, ήταν ο κορωνοϊός.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο ηθοποιός και παρουσιαστής φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το νέο «χτύπημα» που δέχθηκε η εκπομπή. «Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα».

Η ενημέρωση του Μουτσινά για τον κορωνοϊό

«Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά! Δεν υπάρχει κάτι πιο βασικό! Είμαστε εδώ, θα κάνουμε κουράγιο, θα λείπουν τα ντραμς, θα πέσουν όλα τα πρόστυχα υπονοούμενα στο κενό. Άμα είστε σπίτι και έχετε κάτι τσίγκινο, χτυπήστε το εσείς, να έρθουμε να συντονιστούμε και να είμαστε εντάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όλα πάνε εξαιρετικά, το νιώθουμε, το βλέπουμε… Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων. άσχετα αν εμείς ζούμε τον μήνα των παθών του Πάσχα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share