Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μαύρες» μέρες για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Τα έχασε όλα!

Η απώλεια που του στοίχισε

29 Δεκεμβρίου 2021 09:09
«Μαύρες» μέρες για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Τα έχασε όλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μαύρες» μέρες περνά ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχασε επί της ουσίας αρκετά από την περιουσία του, και κυρίως ένα σπίτι που είχε χτίσει με πολύ κόπο και μεράκι.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρίσκεται αυτό τον καιρό ως πρωταγωνιστής στην παράσταση «Sexy Laundry» στο θέατρο «Κάππα». Ο ίδιος πέρασε εκεί τα Χριστούγεννα, έχοντας στο πλευρό του τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τις γιορτές αυτές να του φέρνουν μνήμες από μια απώλεια, που είχε στη ζωή του.

Το διαζύγιο και η απώλεια του σπιτιού στη Βάρκιζα

Αυτή δεν είναι άλλη από το σπίτι στη Βάρκιζα, στο οποίο είχε ιδιαίτερη αγάπη, αλλά έχασε μετά το διαζύγιό του με την Αθηνά Τσιλύρα. Ο Παπαδόπουλος έχει εδώ και καιρό μαζέψει τα πράγματά του και έχει γυρίσει στην εργένικη φωλιά του, συνεχίζοντας με ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, όπως αναφέρει το «Yes Magazine».

Το διαζύγιο με την Αθηνά Τσιλύρα ήταν συναινετικό και εκδόθηκε το 2017, ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου. Παρά τις διαφωνίες που υπήρχαν σχετικά με το μοίρασμα της μεγάλης κοινής περιουσίας, ειδικά για το σπίτι στην Βάρκιζα, οι δυο τους αποφάσισαν να μην δημιουργήσουν εντάσεις και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφανθεί ποιος θα πάρει τι.

Στο δικαστήριο άφησαν και την απόφαση σχετικά με την διατροφή που θα δίνει ο παρουσιαστής στην ηθοποιό, η οποία δεν είναι ευκαταφρόνητη, αφού απορρέει από τα - υψηλά - εισοδήματα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share