Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Η απιστία στην Αθηνά Ωνάση...»: Το παραδέχθηκε δημόσια ο Αλβάρο

Μίλησε για τις φήμες που κυκλοφόρησαν

29 Δεκεμβρίου 2021 08:23
«Η απιστία στην Αθηνά Ωνάση...»: Το παραδέχθηκε δημόσια ο Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δεν είχε κατηγορηθεί για λίγα σχετικά με το γάμο του με την Αθηνά Ωνάση, με τους δύο να έχουν χωρίσει το 2016 και τον Βραζιλιάνο ιππέα να απαντά για πρώτη φορά μερικά χρόνια αργότερα για τους λόγους, που οδηγήθηκαν σε εκείνο το σημείο.

Ο Αλβάρο μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και διέψευσε, μεταξύ άλλων, τις φήμες περί απιστίας, με τις φήμες να αναφέρουν πως η κληρονόμος είχε φτάσει κοντά στην αυτοκτονία.

Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο απιστία

Η απάντηση του Βραζιλιάνου για την απιστία

Σύμφωνα με το ένθετο Secret είπε: «Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα».

Όσο για το βιβλίο του Έλληνα δικηγόρου, Ανδρέα Μανθεάκη που κάνει λόγο για απιστία από την πλευρά του, ο Αλβάρο τόνισε ότι θέλει να το διαβάσει για να δει τι γράφει και υπογράμμισε: «μέχρι που φτάνει η ευρηματικότητα των ανθρώπων. Εγώ δεν χρησιμοποιώ τα fake news για την προστασία μου, σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share