Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σούσουρο με την Ελεονώρα Μελέτη: «Ξέρεις τι είναι να έχεις το τεκνό;»

Η αισθησιακή φωτογραφία και η δημόσια εξομολόγηση

29 Δεκεμβρίου 2021 07:57
Σούσουρο με την Ελεονώρα Μελέτη: «Ξέρεις τι είναι να έχεις το τεκνό;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη μέσα από μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή τα τέσσερα χρόνια γάμου προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, ανεβάζοντας μία αισθησιακή φωτογραφία με τους δυο τους. Επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από μία διαδικτυακή της φίλη, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις μανούλες, οι οποίες βιώνουν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα με δυσκολία.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον σύζυγό της

Η Ελεονώρα χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις και εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι και ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά και γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω και να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη.

Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου. Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, και ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε.

Και για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση και όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το «μέτρημα» έχει άλλη αξία.

Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν «ήρωα» κ «άγιο άνθρωπο», είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί. Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι, και σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα. Έχει και αυτός τα «στραβά του» αλλά είναι λιγότερα από τα καλά του! Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ?

Κ απαντώ: ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό? Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Και δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες. Τρίτον, έχει σχεδόν εμμονική πειθαρχία, στο οτιδήποτε αποφασίσει και μένα αυτό με σκοτώνει γιατί είμαι «ό,τι να ναι», λυπάμαι!

Για να μην αναφέρω ότι πάντα τον περιμένω να ετοιμαστεί για να φύγουμε. Μιλάμε για ώρα. Εκνευριστικά τακτικός, σπαστικά οργανωτικός και απελπιστικά λεπτομερής. Μην περιμένετε να πω τα καλά του, και αυτό γιατί… απλά… δεν είμαι χαζή!

Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πολλά στιγμιότυπα στα σόσιαλ είναι και γιατί δεν θέλω να τον βλέπουν κ πολλά πολλά μάτια… επομένως χρόνια μας πολλά κ χωρίς tag, χωρίς mention. Υγ: σε 24 ώρες η ανάρτηση αυτή θα αυτοκαταστραφεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share