Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το 1.000.000 ευρώ χρέος, τα σπίτια που του παίρνουν και η τραγική κατάσταση της οικογένειας

Αποκάλυψη

28 Δεκεμβρίου 2021 13:11
Πέτρος Φιλιππίδης: Το 1.000.000 ευρώ χρέος, τα σπίτια που του παίρνουν και η τραγική κατάσταση της οικογένειας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική θέση έχει περιέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από την προφυλάκισή του στην Τρίπολη, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορείται για τρεις πράξεις σεξουαλικής βίας, οφείλει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες.

Το ποσό προέρχεται από δάνεια –επισκευαστικά και επαγγελματικά, που του χορηγήθηκαν κατά το παρελθόν, όταν δεν ήταν δυνατόν να προβλέψει τις ανατροπές που ερχόταν στη ζωή του.

Όπως είναι φυσικό, οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών έφεραν τα πάνω κάτω στα επαγγελματικά του, κατά συνέπεια και στα οικονομικά του. Οι καταβολές προς τις τράπεζες σταμάτησαν και πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Υποθήκες και πλειστηριασμοί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και τρία ακίνητά του είναι υποθηκευμένα. Πρόκειται για το πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται στο χωριό Κουκλιοί στο Σοφικό Ιωαννίνων και το οποίο έχει τεράστια συναισθηματική αξία για τον ηθοποιό, για τη μεζονέτα στο Ψυχικό καθώς και για την εξοχική κατοικία στο Βραχάτι.

Μάλιστα, το σπίτι του Ψυχικού έχει ήδη βγει δύο φορές σε πλειστηριασμό ωστόσο η οικογένεια του Φιλιππίδη προχώρησε εγκαίρως σε κινήσεις που της επέτρεψαν να σταματήσει τη διαδικασία.

Όμως, τα οικονομικά προβλήματα όχι απλώς εξακολουθούν να υφίστανται αλλά όσο περνάει ο καιρός οξύνονται.

Συνεπώς, το οικονομικό αδιέξοδο είναι ένας ακόμη «βραχνάς» που επιβαρύνει την ήδη άσχημη ψυχολογική κατάσταση του πρωταγωνιστή στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται να «θυσιαστεί» το σπίτι στο Σοφικό, προκειμένου να σωθεί το σπίτι στο Ψυχικό.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το 1.000.000 ευρώ χρέος, τα σπίτια που του παίρνουν και η τραγική κατάσταση της οικογένειας

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου η δίκη

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τρεις κατηγορίες βαριάς σεξουαλικής βίας παραπέμπεται στις 18 Μαρτίου 2022 ο Πέτρος Φιλιππίδης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Ευθυμίας Στάμου, η οποία εισηγήθηκε την παραπομπή του ηθοποιού, προσωρινά κρατούμενου για την υπόθεση, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά γυναικών συναδέλφων του.

Στην πρόταση επισημαίνεται πως οι τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον καλλιτέχνη αναφέρονται σε πραγματικά περιστατικά και απορρίπτεται ο ισχυρισμός του Φιλιππίδη πως οι παθούσες στράφηκαν εναντίον του «για λόγους δημοσιότητας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share