Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πανικός με την Μαρίνα Πατούλη: Χώρισε και «τα ‘σπασε» στα μπουζούκια με το νέο φλερτ (Φωτογραφίες)

Εντυπωσιακή!

26 Δεκεμβρίου 2021 22:26
Πανικός με την Μαρίνα Πατούλη: Χώρισε και «τα ‘σπασε» στα μπουζούκια με το νέο φλερτ (Φωτογραφίες)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη, τράβηξε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αφού αποφάσισε να τα "σπάσει" στα μπουζούκια, με τον άνθρωπο που οι φήμες την θέλουν να φλερτάρει, φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα. Με την ευκαιρία δες εδώ για την μεγάλη απόφαση που πήρε η Μαρίνα Πατούλη.

Μετά το διαζύγιο με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Μάλιστα, οι φήμες για το φλερτ με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα, φουντώνουν και οι κοινές τους εμφανίσεις πυκνώνουν.

«Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη», είχε σχολιάσει πρόσφατα ο σχεδιαστής.

Οι δηλώσεις της Πατούλη για τα λόγια του σχεδιαστή

Μετά από τις δηλώσεις αυτές στην ίδια κάμερα μίλησε και η Μαρίνα Πατούλη η οποία απάντησε στα καλά του λόγια.

«Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει σέξι. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας», σημείωσε η ίδια.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ο γνωστός σχεδιαστής έχουν κάνει κάποιες κοινές εξόδους και πολλοί αναρωτήθηκαν «τι τρέχει ανάμεσά τους». Μια από αυτές ήταν και η έξοδος στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό. Ο σέξι χορός με τη Μαρίνα Πατούλη και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν μάλιστα αυτές που πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Πατούλη

Πανικός με την Μαρίνα Πατούλη: Χώρισε και «τα ‘σπασε» στα μπουζούκια με το νέο φλερτ

Πανικός με την Μαρίνα Πατούλη: Χώρισε και «τα ‘σπασε» στα μπουζούκια με το νέο φλερτ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share