Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου πήρες τη γυναίκα...»: Έξαλλος ο Αλβάρο με το τρίτο πρόσωπο στο γάμο με την Αθηνά Ωνάση

Τα ήθελε... όλα ο playboy

26 Δεκεμβρίου 2021 10:13
«Μου πήρες τη γυναίκα...»: Έξαλλος ο Αλβάρο με το τρίτο πρόσωπο στο γάμο με την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο φαίνεται πως τα ήθελε... όλα δικά του στο γάμο με την Αθηνά Ωνάση, με τον ίδιο να μη διστάζει, εκτός της απιστίας του εναντίον της, να επιτεθεί και στον άνθρωπο, που φημολογείτο πως ήταν στη ζωή της κληρονόμου.

Ο ίδιος ήταν έξαλλος με τον συναθλητή του, Αλμπέρτο Ζόρζι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, με το οποίο αγωνιζόταν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ήταν στο όνομα της Αθηνάς Ωνάση. Έτσι, μετά τον χωρισμό τους εκείνη το πούλησε στον Αλμπέρτο Ζορζί. Το άλογο στάθηκε αφορμή για να έρθουν οι δυο τους κοντά. Τόσο κοντά που τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν είναι απλά φίλοι.

Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο επίθεση

Ρόδα είναι και γύρισε...

Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο όμως δεν άφησε έτσι το θέμα του αλόγου, αφού κινήθηκε νομικά. Μπορεί το δικαστήριο της Βραζιλίας να τον δικαίωσε, αλλά τον τελευταίο λόγο τον είχετο δικαστήριο του Βελγίου, το οποίο μάλιστα είχε αναλάβει και το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού.

Στο τέλος, η Ωνάση δεν έχασε την ευκαιρία να τον εκδικηθεί, αφού οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν πάνω-κάτω τα 400 εκατομμύρια δολάρια (βάσει των υπολογισμών του, τόσο προκύπταν, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο και τι επιχειρήσεις με τα άλογα που είχε από κοινού το ζευγάρι) και τελικά ο ιππέας playboy αρκέστηκε σε όσα του επιδίκασε το δικαστήριο, χωρίς να έχει κάποια επιπλέον απαίτηση. Και δεν είναι πολλά, με τις αποκαλύψεις βέβαια να μην είναι λίγες.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την άστατη ζωή και τις απιστίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια του 11ετούς γάμου του με την Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως επηρέασαν τους δικαστές, αλλά και τον ίδιο τον Ντόντα σχετικά με τη στάση που έπρεπε να κρατήσει για το μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share