Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο «ξέσπασμα» από τη Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί...»

«Θύελλα» αντιδράσεων με την τοποθέτησή της

25 Δεκεμβρίου 2021 13:52
Άγριο «ξέσπασμα» από τη Ρούλα Κορομηλά: «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα τρομερό «ξέσπασμα» προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μίλησε για ένα θέμα, το οποίο συγκλόνισε την Ελλάδα με την αποκάλυψή του, προκαλώντας αποτροπιασμό.

Η παρουσιάστρια μίλησε, συγκεκριμένα, μέσω μίας ανάρτησης στο twitter για την είδηση σχετικά με την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων.

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έθιξε το θέμα της υιοθεσίας αλλά και της γραφειοκρατίας που επικρατεί στη χώρα μας πίσω από μια υιοθεσία.

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή. Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στο twitter.

Η αναφορά της στον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του "Βινυλίου" είχαν παρουσιάσει στο κοινό ένα αφιέρωμα στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του 90. Η Ρούλα Κορομηλά, ένα πρόσωπο που άφησε το δικό της στίγμα στα τότε τηλεοπτικά δρώμενα, έκανε την εμφάνισή της και μοιράστηκε το δικό της κομμάτι της ιστορίας.

Η Ρούλα Κορομηλά γύρισε πίσω στη στιγμή που είχε καλησπερίσει τους τηλεθεατές λέγοντας: "Είμαστε αμέσως τώρα συνδεδεμένοι με τον διαστημικό σταθμό! Το MEGA Channel παρουσιάζει την Ρούλα Κορομηλά στο Μπράβο Καλωσήρθατε". Η ατάκα αυτή είχε προκαλέσει εντύπωση στον Αντώνη Κανάκη. "Σε είχαμε σατιρίσει και σε είχαμε αποκαλέσει κοροαχλαδιά" της αποκρίθηκε, με την ίδια να απαντά: "Όταν το είχα δει, παίρνω και λέω στο Mega "αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;”".

Η Ρούλα Κορομηλά διέγραψε μία μεγάλη καριέρα στον τηλεοπτικό χώρο, κατά την οποία κατάφερε και να ενώσει οικογένειες που τους χώριζαν χιλιόμετρα μακριά. Αυτή, είναι και η πιο συγκινητική στιγμή για εκείνη: "Εκείνες οι συγκινητικές στιγμές που κάναμε μετακλήσεις ομογενών από το εξωτερικό που συναντιόντουσαν με την οικογένειά τους μετά από 40-50 χρόνια. Το πιο συγκινητικό κομμάτι που νομίζω ότι μου έχει μείνει νομίζω ότι είναι αυτό. Αυτό με ευαισθησία".

Τι γεύση της άφησε η τηλεόραση; Η Ρούλα Κορομηλά παραδέχτηκε: "Είναι ωραία η γεύση Αντώνη μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν. Βλέπω αυτά τα αποσπάσματα και χαίρομαι και θυμάμαι στιγμές".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share