Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Λύγισε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όλη η αλήθεια για τη διαρροή «ροζ» βίντεο που τον φωτογράφιζε (Video)

Ξέσπασε σε κλάματα

23 Δεκεμβρίου 2021 11:41
«Λύγισε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου:  Όλη η αλήθεια για τη διαρροή «ροζ» βίντεο που τον φωτογράφιζε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση σε ένα ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και μερικά 24ωρα θέλησε να πάει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που είχε ως αποτέλεσμα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να ξεσπάσει σε κλάματα. O λόγος για την υπόθεση του πανελίστα που κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Όπως ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, δεν πρόκειται για πανελίστα αλλά για δημοσιογράφο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε δημόσια πως πολλοί ήταν εκείνοι που «φωτογράφισαν» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media.

Στο άκουσμα όλων αυτών ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, ξέσπασε με την παρουσιάστρια να έρχεται σε δύσκολη θέση. «Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share