Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τσακισμένος ψυχολογικά ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις» (Video)

«Μοιραστήκαμε τη ζωή μας»

22 Δεκεμβρίου 2021 15:06
Τσακισμένος ψυχολογικά ο Κρατερός Κατσούλης: «Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης. Φανερά συγκινημένος μίλησε για την τηλεοπτική του πρωινή εμπειρία ως παρουσιαστής. Επίσης, ο ίδιος είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι», παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία. Δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές της ζωή του, αλλά και στο πρόσφατο διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, έχοντας πρόσφατα «ξεσπάσει» για όσα έχουν γραφτεί.

«Με το που μπήκες μέσα, εντάξει, γνωρίζεις και όλο τον κόσμο εδώ, έγινε χαμός. Όλοι έτρεξαν, χαμός, Κρατερέ ο ένας, Κρατερέ ο άλλος», είπε η Ελίνα Παπίλα.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και είναι συγκινητικό πολύ γιατί αυτό που έχω κρατήσει απ’ όλη τη διαδρομή εδώ πέρα ήταν οι άνθρωποι που γνωριστήκαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί και για πολλές ώρες.

Και που μοιραστήκαμε τη ζωή μας με έναν τρόπο. Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις γιατί δεν λείπω και… 500 χρόνια. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», είπε από τη μεριά του ο Κρατερός Κατσούλης.

«Τι λέτε μωρέ...»: Άναυδος ο Κρατερός Κατσούλης με την αποκάλυψη μετά τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου

Άναυδος έμεινε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος σοκαρίστηκε με μια αποκάλυψη, που του έγινε στον αέρα, μην κρύβοντας την έκπληξή του για το γεγονός.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 14/12 στην πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Κρατερός Κατσούλης ρωτήθηκε αν μετά το κινηματογραφικό του εγχείρημα θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο πλην όμως του σεναρίου για πρωινή εκπομπή.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share