Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για τον Αντώνη Κανάκη: «Αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;» (Video)

Κόλαφος για τη σάτιρα που δέχτηκε

22 Δεκεμβρίου 2021 12:00
Ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για τον Αντώνη Κανάκη: «Αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του "Βινυλίου" είχαν παρουσιάσει στο κοινό ένα αφιέρωμα στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του 90. Η Ρούλα Κορομηλά, ένα πρόσωπο που άφησε το δικό της στίγμα στα τότε τηλεοπτικά δρώμενα, έκανε την εμφάνισή της και μοιράστηκε το δικό της κομμάτι της ιστορίας. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος ήταν ο Αντώνης Παραράς. Ο κολλητός του Αντώνη Κανάκη που πέθανε στα 29 του χρόνια!

Η Ρούλα Κορομηλά γύρισε πίσω στη στιγμή που είχε καλησπερίσει τους τηλεθεατές λέγοντας: "Είμαστε αμέσως τώρα συνδεδεμένοι με τον διαστημικό σταθμό! Το MEGA Channel παρουσιάζει την Ρούλα Κορομηλά στο Μπράβο Καλωσήρθατε". Η ατάκα αυτή είχε προκαλέσει εντύπωση στον Αντώνη Κανάκη. "Σε είχαμε σατιρίσει και σε είχαμε αποκαλέσει κοροαχλαδιά" της αποκρίθηκε, με την ίδια να απαντά: "Όταν το είχα δει, παίρνω και λέω στο Mega "αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;”".

Η Ρούλα Κορομηλά διέγραψε μία μεγάλη καριέρα στον τηλεοπτικό χώρο, κατά την οποία κατάφερε και να ενώσει οικογένειες που τους χώριζαν χιλιόμετρα μακριά. Αυτή, είναι και η πιο συγκινητική στιγμή για εκείνη: "Εκείνες οι συγκινητικές στιγμές που κάναμε μετακλήσεις ομογενών από το εξωτερικό που συναντιόντουσαν με την οικογένειά τους μετά από 40-50 χρόνια. Το πιο συγκινητικό κομμάτι που νομίζω ότι μου έχει μείνει νομίζω ότι είναι αυτό. Αυτό με ευαισθησία".

Τι γεύση της άφησε η τηλεόραση; Η Ρούλα Κορομηλά παραδέχτηκε: "Είναι ωραία η γεύση Αντώνη μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν. Βλέπω αυτά τα αποσπάσματα και χαίρομαι και θυμάμαι στιγμές".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share