Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βόμβα" στο πλατό του "The 2night show" - Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς» (Βίντεο)

Του το είπε στα ίσια

22 Δεκεμβρίου 2021 11:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκρηκτική ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «The 2 Night Show» ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει ακαταλαβίστικα και ο παρουσιαστής αποφάσισε να του το πει στα ίσα. Με την ευκαιρία δες εδώ πως αναστάτωσε την Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μιλήσει με τον καλεσμένο του για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980, ο ηθοποιός δεν ήθελε να το κάνει και άρχισε να εξηγεί το γιατί. Μόνο που όσα είπε δεν έβγαζαν κανένα νόημα με αποτέλεσμα ο Αρναούτογλου να τον σταματήσει και να του πει πως δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Ο διάλογος Αρναούτογλου - Γαρδέλης

Αρναούτογλου: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γαρδέλης: «Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share