Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Έφυγε άρον άρον από την εκπομπή της Καινούργιου

21 Δεκεμβρίου 2021 12:52
Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ πένθος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ένας πολύ αγαπημένος του ξάδερφος έφυγε από τη ζωή και τον ενημέρωσαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα. Επίσης, μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, με τον γνωστό παρουσιαστή να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου του είπε αν ήθελε να μείνει περισσότερο στην εκπομπή όμως εκείνος αποκάλυψε ότι έπρεπε να φύγει οπωσδήποτε γιατί έλαβε κάποια μηνύματα, καθόλου ευχάριστα.

«Δεν θα κάτσω στη συνέχεια γιατί έχω κάποια τηλεφωνήματα αρνητικών γεγονότων και πρέπει να πάω. Πέθανε ένας ξάδερφός μου και το έμαθα στη μέση και πρέπει να πάω...», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη: «Είναι ηλίθιος...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξακολουθεί να απασχολεί τις τηλεοπτικές εκπομπές, μιας και οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες από γυναίκες εναντίον του, βγαίνουν η μία μετά την άλλη. Ο παρουσιαστής μάλιστα θέλησε να χρησιμοποιήσει μια φράση που είχε ειπωθεί στην περίπτωση Λιγνάδη για τη Λίνα Μενδώνη.

«Καταπέλτης» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αντώνη Κανάκη

«Ο Κανάκης τότε είχε πει πως αν η κυρία Μενδώνη γνώριζε για τον Λιγνάδη, ήταν συνένοχος, αν δεν γνώριζε ήταν ηλίθια. Ακριβώς αυτά τα λόγια τα χρησιμοποιώ και εδώ: Αν ο Κανάκης γνώριζε είναι συνένοχος, αν δεν γνώριζε είναι ηλίθιος. Είναι δικά του λόγια, δεν είναι δική μου κακία», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share