Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόμβα για επανασύνδεση Μαρίνας Πατούλη με Γιώργο; Αποκαλύψεις «φωτιά» από την πρώην σύζυγο του (Video)

«Με τον Γιώργο μεγαλώσαμε μαζί»

21 Δεκεμβρίου 2021 11:54
Βόμβα για επανασύνδεση Μαρίνας Πατούλη με Γιώργο; Αποκαλύψεις «φωτιά» από την πρώην σύζυγο του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναφέρθηκε στον γάμος της, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το διαζύγιο και αποκάλυψε αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Παράλληλα, δείτε εδώ το αβυσσαλέο ντεκλοτέ της Μαρίνας Πατούλη και το άγριο κράξιμο που δέχτηκε.

«Ο γιος μου πηγαίνει Β΄Λυκείου. Είχε υποστεί μία έντονη πίεση με τα σχόλια για το «χρυσό» σπίτι, σε επίπεδο άσχημης σάτιρας. Εκεί είναι κάποιες γραμμές, που δεν θα πρέπει να ξεπερνιούνται. Φροντίσαμε και οι δύο, και εγώ και ο Γιώργος, να στηρίξουμε όλη αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι πέρασε ανώδυνα», είπε αρχικά για τον 17χρονο Αλέξανδρο. Και πρόσθεσε: «Προέρχομαι από μία μεσοαστική οικογένεια, που έζησα με καλή οικονομική κατάσταση, αρχές και αξίες».

«Με τον Γιώργο μεγαλώσαμε μαζί»

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί», σημείωσε για τον γάμο της.

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης ύστερα από 35 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τι λέει η ίδια για το διαζύγιό της;

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βιώσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου.

Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε».

Υπάρχει άραγε περίπτωση να είναι ξανά μαζί;

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος , ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση», απάντησε.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία της συγχώρεσης. Από μία θεία δίκη και δύναμη όλα αυτά έρχονται μόνα τους», είπε επίσης.

Για τον εαυτό της, παραδέχτηκε: «Η Μαρίνα Πατούλη είναι καλά, δημιουργεί, χαίρεται τη ζωή και είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα σε όλα τα επίπεδα».

«Είχα τελειώσει με το διαζύγιο και ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε. Είναι αδιάφορη», κατέληξε μιλώντας για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share