Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντώνης Κανάκης - Κλέλια Ρένεση: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε στα κρύα του λουτρού!

Ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας

20 Δεκεμβρίου 2021 16:16
Αντώνης Κανάκης - Κλέλια Ρένεση: Αυτός ήταν ο λόγος που τον παράτησε στα κρύα του λουτρού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Κλέλια Ρένεση πριν αρκετά χρόνια. Μετά τον χωρισμό τους, ο παρουσιαστής εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και η ηθοποιός ασχολήθηκε περισσότερο ενεργά με τα επαγγελματικά της.

Πολλοί γνωστοί του ζευγαριού πίστευαν πως θα επισημοποιούσαν τη σχέση τους, γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο της showbiz.

Φημολογείτο ότι ο λόγος που το διέλυσαν ήταν η απόσταση, παρ' όλα αυτά αρκετά δημοσιεύματα της τότε εποχής ήθελαν την ηθοποιό να προχωράει άμεσα σε νέα σχέση με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

κανάκης ρένεση

Είναι πολλά τα λεφτά Αντώνη: Αυτό είναι το εξοχικό του Κανάκη στην Χαλκιδική

Ο Αντώνης Κανάκης έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την Χαλκιδική. Γι' αυτό άλλωστε αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή πριν περίπου 10 χρόνια και να αγοράσει ένα lux εξοχικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την περιοχή της Χαλκιδικής (διατηρούσε για χρόνια χώρους εστίασης εκεί), προέβη σε αυτή την κίνηση πριν αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Πλέον, χαίρεται την εξοχική του κατοικία μαζί με τη σύζυγό του Επιστήμη Μπόνου και τα δύο τους παιδιά.

Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον είχε συλλάβει να παίζει μουσική ως Dj, αλλά και ρακέτες.

κανάκης σπίτι

Το εξοχικό βρίσκεται στην περιοχή Καψόχωρα ή Πευκοχώρι και είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πρόκειται για ένα από τα οκτώ πολυτελή σπίτια που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή και είναι πραγματικό παλάτι, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις - και μάλιστα με φοβερή θέα. Ακούγεται ότι το νέο απόκτημά του του στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ένας Ρώσος μεγιστάνας είχε προσφέρει για σπίτι στην περιοχή 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να καταφέρει τελικά να το αποκτήσει.

Το τέλος της εργένικης ζωής και η εξομολόγηση για τα παιδιά του

«Δεν είχα πρέπει. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου. Άργησαν… Δεν ξέρω αν άργησαν ίσως ήρθαν την ώρα που έπρεπε. Την ώρα που ήμουν έτοιμος. Δεν έχω κανένα άγχος. Τα παιδιά έχουν φέρει αυτή τη λάμψη στα μάτια μου, την αγνότητα. Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου. Φέρνουν μαγικά συστατικά. Αυτή την αβίαστη χαρά. Ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας μέσα σε αυτή την ασχήμια. Πιστεύω ότι έχεις πιο πολλά να μάθεις από τα παιδιά, παρά να διδάξεις στα παιδιά.

Νομίζω πως το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με αγάπη και χαρά και όχι φόβο! Δεν υπάρχει καλό και κακό για μένα, υπάρχει αγάπη και φόβος. Να υπάρχει ψυχολογική υγεία. Εγώ άλλαξα. Η σε κάνουν καλύτερο ή βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου. Μιλάω για μένα»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share