Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βγήκε στην φόρα η νέα σχέση του Νίκου Μουτσινά - Αποκάλυψη «βόμβα»

Αποκαλύφθηκαν όλα!

20 Δεκεμβρίου 2021 14:47
Βγήκε στην φόρα η νέα σχέση του Νίκου Μουτσινά - Αποκάλυψη «βόμβα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην φόρα βγήκε μια σχέση του Νίκου Μουτσινά, με αυτό μάλιστα να συμβαίνει στον αέρα του ΣΚΑΪ, αιφνιδιάζοντας την απέναντι πλευρά, με μια «βόμβα» να έχει προηγηθεί νωρίτερα.

Σε ένα μάθημα, συγκεκριμένα, που είχαν στο House of Fame και τη στιγμή οι σπουδαστές έμαθαν τα επόμενα τους τραγούδια… «προδόθηκε» η σχέση που θα έχει ο Γιώργος Σπετσιώτης με τον παρουσιαστή του σταθμού του Φαλήρου. Ποια είναι αυτή;

Νίκος Μουτσινάς: Η άγνωστη σχέση με παίκτη του House of Fame

Ο νεαρός παίκτης του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑϊ κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Τέρμα τα ψέματα» που κάθε μεσημέρι ακούγεται από τους Alcatrash στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ, «Καλό μεσημεράκι».

«Αλήθεια;» αντέδρασε αυθορμήτως ο Γιώργος Σπετσιώτης. «Ωχ θα παίξω στον Μουτσινά δηλαδή», πρόσθεσε με χαμόγελο.

Παραμορφώθηκε ο Νίκος Μουτσινάς: Τι εικόνα σοκ είναι αυτή;

Όχι μην πανικοβάλεστε δεν έπαθε κάτι το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά! Απλά ο ίδιος αποφάσισε να τρολάρει λίγους τους φίλους του στο Instagram και εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα αλά Νίκος Οικονομόπουλος προ δεκαετίας!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αγνώριστος και τα σχόλια που έπαισαν στο Instagram βροχη!

"Λίγο η ζέστη,λίγο το θεατρο δάσους με όλη αυτήν την υπέροχη ενέργεια, λίγο η διάθεση για πλάκα και γέλιο,με έφερε σε αυτό το κατάξανθο αποτέλεσμα..
Η δουλειά μου ως μοντέλο είναι απαιτητική. Πρέπει να είμαι σε θέση να αλλάζω πρόσωπα. Σας παρουσιάζω τον ξανθό άγγελο #μοντελλαιφ #ασταματητεςποζες #βερβεριτσαοντουρ #εσφιξανοιζεστες", έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στο Instagram!

Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share