Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

To αβυσσαλέο ντεκλοτέ της Μαρίνας Πατούλη και το άγριο κράξιμο

Η φωτογραφία που προκάλεσε σούσουρο στο διαδίκτυο

20 Δεκεμβρίου 2021 13:13
To αβυσσαλέο ντεκλοτέ της Μαρίνας Πατούλη και το άγριο κράξιμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από μερικές ώρες η Μαρίνα Πατούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από έξοδο της με φίλους της. Επέλεξε να φορέσει για την βραδιά ένα εντυπωσιακό μπλε μίνι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο, το οποίο φόρεσε με over the knee ασημένιες μπότες.

Μπορεί αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι να την αποθέωσαν, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, όταν μια follower της έγραψε ότι πρέπει να ντύνεται ανάλογα με την υγεία της, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε καταλλήλως.

«Όλες οι απόψεις είναι δεκτές ...Πόσο σεξιστικό όμως όταν γράφονται τέτοιες απόψεις ιδιαίτερα από γυναίκες κ μάλιστα νέες κοπέλες ....Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης κ των επιλογών ώστε να νιώθει όμορφα!Σε όποιον αρέσουμε ...για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, αποκαλύφθηκε πως το όνομα της κυρίας Μαρίνας Πατούλη συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, συνοδευόμενο με αυτό του κύριου Βλάση Χολέβα.

Πυρ και μανία η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν μου το λένε αυτό, μου γυρίζει το μάτι»

Η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας στην Ελένη Βουλγαράκη, για την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στα παρασκήνια του J2US, εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που της λένε και την εξοργίζει πολύ. Με την ευκαιρία δες εδώ το φοβερό σύνολό της Πατούλη που έκανε τη διαφορά.

Όταν η δημοσιογράφος την χαρακτήριζε Barbie, η Μαρίνα Πατούλη δεν το εξέλαβε ως κομπλιμέντο κι ανέφερε:
«Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης. Μην κοιτάς το ροζ. Το θεωρώ σεξιστικό. Ναι, μου το λένε αυτό. Εγώ προτιμώ να βλέπουν το πιο μέσα, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν Barbie. Όμως είναι αρκετά σεξιστικό, δεν μένουμε εκεί.

Πυρ και μανία η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν μου το λένε αυτό, μου γυρίζει το μάτι»

Οι γυναίκες, επειδή έχουν αντιληφθεί πάρα πολλά μέσα από την πορεία μου, είναι υποστηρίκτριές μου. Σεξισμό δέχομαι κυρίως από άνδρες.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share