Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο: Υβριστικά μηνύματα για τον παρουσιαστή στους τοίχους του σπιτιού του

Yβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί

20 Δεκεμβρίου 2021 12:03
Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο: Υβριστικά μηνύματα για τον παρουσιαστή στους τοίχους του σπιτιού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ανεπιθύμητος στην Αλόννησο! Όπως αποκάλυψε σήμερα το Πρωινό και ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από το Πρωινό, όλη η Αλόννησος έχει γεμίσει από υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί. Παράλληλα, δείτε στιγμιότυπο όταν ο Πναγαιωτόπουλος κυκλοφορούσε με μπλουζάκι διαβόητου παιδεραστή κανίβαλου.

Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο

Παρεάκι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! «Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο» - Ανοίγουν στόματα στην Αλόννησο

Νέες συνταρακτικές πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς δημοσίευμα εφημερίδας θέλει τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει παρέα στην Αλόννησο με τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν. Ενώ, μία μαρτυρία που ανατρέπει την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό με τη σύζυγό του, έφερε στο φως το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, η Αλόννησος είναι ανάστατη με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ONtime, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», γνώριζε τον Αναγνωστόπουλο, καθώς ήταν συχνός πελάτης στο μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο. "Μπουμπούκια από τα λίγα και οι δύο”, λένε οι ντόπιοι, που είδαν το όνομα του νησιού τους να αμαυρώνεται από την δράση ενός δολοφόνου κι ενός παραγωγού πορνογραφικών βίντεο.

Παρεάκι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον φονιά Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μαρτυρίες από την Αλόννησο λένε ότι ο 33χρονος πιλότος επισκεπτόταν τακτικά το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου όταν βρισκόταν στο νησί, ενώ οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι και είχαν μιλήσει για τα επαγγελματικά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share