Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όλο το παρασκήνιο για το αγαπημένο ζευγάρι

18 Δεκεμβρίου 2021 12:27
Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί η ηθοποιός και Youtuber να μετακόμισε πριν τρεις μήνες στο δικό της σπίτι, ωστόσο τώρα αποφάσισε να μείνει σε ένα μεγαλύτερο μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως δήλωσε τα εξής: «Στο σπίτι που ήμουν, είμαι… Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω… Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως».

«Χωράμε και σε μικρά σπίτια» είπε γελώντας.

«Λιώνει» για τον Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω»

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν σήμερα καλεσμένη στο Dot. και μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Είναι ωραία να δουλεύω με τον άνθρωπό μου. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου. Το λέω με συστολή και ενοχή, γιατί υπάρχει δυσκολία αυτή την περίοδο. Στη δύσκολη αυτή περίοδο, λοιπόν, δεν μπορώ να κρύψω πόσο τυχερή νιώθω, εμένα αυτό το κομμάτι είναι ήρεμο. Μας έχει περαστεί λάθος κοινωνικά πιστεύω, ότι στα κομμάτια που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις είναι ωραία η μανούρα. Δεν είναι δημοφιλές το να λες ότι “είμαι ήρεμη”. (…)

Αν έχω μία ευχή για την επόμενη πενταετία, είναι να αισθάνομαι όπως αισθάνομαι τώρα. Ηρεμία. Είναι τέλεια. Όσο γίνεται να κρατήσει περισσότερο, το θέλω».

Σε ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά που αναγράφεται στη Wikipedia, είπε: «Είμαι ελεύθερη. Μήπως πρέπει να αλλάξει η Wikipedia; Αυτό είναι ένα κομματάκι ζωής που θέλω να είναι πάντα ένα τρομερό μυστήριο. Τι είναι αυτό το δημοσίευμα; Τι έγινε; Το λατρεύω αυτό. Εγώ στην τσεπούλα μου θα το έχω έτσι… Θέλω να σκεφτείτε ό,τι θέλετε για εκείνο το εξώφυλλο που είχε βγει σε εκείνη την εφημερίδα. Ποτέ δεν απαντήσαμε και ούτε πρόκειται. Είμαι ελεύθερη αν γραφτεί στη Wikipedia».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share