Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοφία Πανάγου: Η «κόρη» του Πέτρου Φιλιππίδη «έσπασε» την σιωπή της! Αποκάλυψε τι έκανε ο ηθοποιός στο 50-50 (Video)

«Tον θεωρούσα και εκτός δουλειάς...»

18 Δεκεμβρίου 2021 07:54
Σοφία Πανάγου: Η «κόρη» του Πέτρου Φιλιππίδη «έσπασε» την σιωπή της! Αποκάλυψε τι έκανε ο ηθοποιός στο 50-50 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ρόλο της στη γνωστή κωμική σειρά 50-50 μίλησε η Σοφία Πανάγου, η τηλεοπτική κόρη του ηθοποιού.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #MeToo, τα σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης και τη συνεργασία τους. Παράλληλα, ο «γαμπρός» του Πέτρου Φιλιππίδη στο 50-50, Θάνος Τοκάκης, μίλησε πρώτη φορά για τον ηθοποιό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου μετά την προφυλάκιση του για σοβαρά αδικήματα.

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπερ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Πανάγου.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία, αλλά αυτό δε λέει τίποτα, πιστεύω φυσικά αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου, όταν το άκουσα. Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50 μια πατρική σχέση, ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου».

Τέλος, εξήγησε πως στο μέλλον σε καμία περίπτωση δε θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του, εφόσον προηγήθηκαν όλες αυτές οι καταγγελίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share