Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας: Έρχεται νέα καταγγελία για ηθοποιό που «παγιδεύει» γκέι παντρεμένους και τους εκβιάζει

Τι δήλωσε ο ηθοποιός;

17 Δεκεμβρίου 2021 15:43
Σοκάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας: Έρχεται νέα καταγγελία για ηθοποιό που «παγιδεύει» γκέι παντρεμένους και τους εκβιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι γνωστός ηθοποιός παγιδεύει γκέι παντρεμένους άνδρες, απειλώντας τους πως θα δημοσιεύσει ακατάλληλες φωτογραφίες τους. Παράλληλα, τι δήλωσε λίγες ημέρες νωρίτερα συνάδελφος του, για το χτύπημα του Πέτρου Φιλιππίδη στον Σπύρο Μπιμπίλα;

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», γνωστοποιώντας την πρόθεση ενός άνδρα να καταγγείλει ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να εκβιάζει παντρεμένους άνδρες που ζουν διπλή ζωή ως ομοφυλόφιλοι.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε πως γνωρίζει προσωπικά τον καταγγελλόμενο συνιστώντας λίγη ψυχραιμία καθώς «διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα».

«Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος και θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να παίρνει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share