Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: «Σταματήστε να ψάχνετε τα ροζ βίντεο -Οι "Αρβύλα" δεν ήξεραν»

Τι αναφέρει;

17 Δεκεμβρίου 2021 15:14
Πρώην σύντροφος Παναγιωτόπουλου: «Σταματήστε να ψάχνετε τα ροζ βίντεο -Οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου απευθύνει έκκληση να σταματήσουν οι αναζητήσεις των ροζ βίντεο καθώς είναι ανήθικο και παράνομο. Την ίδια στιγμή, οι "Ράδιο Αρβύλα" προχωρούν σε αγωγή - καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Στο μήνυμά της προς δημοσιογράφους και ΜΜΕ τονίζει πως «πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό».

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως αισθάνεται απαίσια και φοβάται μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα αυτή τη φορά «γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία».

«Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, δηλώνει ότι δεν είμαι εγώ και από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία από προφίλ του Στάθη. Δεν έβαζε ποτέ ολόκληρα πρόσωπα, πάντα τα έκοβε κάπως» πρόσθεσε.

Μάλιστα, χαρακτηρίζει τραγικό το γεγονός άτομα ψάχνουν το θέμα και ότι το «Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο» είναι στην κορυφή των αναζητήσεων της Google.

Δείτε το απόσπασμα

Ακόμη, τονίζει πως όποια κοπέλα έχει βιντεοσκοπηθεί με τον 58χρονο και φοβάται ότι έχει διαρρεύσει και δικό της υλικό, να επικοινωνήσει μαζί του καθώς έχει στοιχεία και για τα άλλα βίντεό του.

Σχετικά με τα υπομνήματα που είχε καταθέσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ανέφερε πως εκείνος το 2020 είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και αναγκάστηκε να αναιρέσει τώρα μετά τη δημοσιότητα που πήρε και το παραδέχτηκε.

Όταν τον είχε ρωτήσει η ίδια τί είχε δηλώσει αυτός της είχε πει ότι δεν ξέρει καθόλου.
«Δηλαδή δεν μου είχε πει ότι τα είχε αρνηθεί. Δεν έχει λογική η στάση του. Μου έλεγε ανακρίβειες και όταν του ζήτησα τον λόγο λέγοντάς του “γιατί δεν μου είπες ότι αρνήθηκες τις κατηγορίες;” πάλι εκείνος προσπαθούσε να με παραπλανήσει λέγοντάς μου ότι “δεν ήξερα τα είχε αναλάβει ο δικηγόρος”. Νομίζω γενικά όλη η στάση του ήταν για να κερδίσει χρόνο» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την υπόλοιπη ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, εκτιμά ως σωστή κίνηση την αγωγή στον πρώην συνεργάτη τους ενώ ο Παναγιωτόπουλος αν και ήξερε πως η ίδια θα προχωρήσει στην καταγγελία δεν νοιάστηκε για τίποτα.
Επομένως, συμπεραίνει πως εάν οι «Αρβύλα» ήξεραν κάτι δεν θα τον έβγαζαν στην εκπομπή λέγοντας πως είναι άδικη η επίθεση που δέχονται, ενώ ήξερα πως ο Παναγιωτόπουλος ήταν «πιεστικός και πέφτουλας» καθώς και μπροστά της έκανε ανάλογα σχόλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share