Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Σερβετάς: Ο 25χρονος γιος του είναι ένας κούκλος και ακολουθεί τα βήματά του (photos)

Τον λένε Βασίλη και σπουδάζει δημοσιογραφία

17 Δεκεμβρίου 2021 14:02
Γιάννης Σερβετάς: Ο 25χρονος γιος του είναι ένας κούκλος και ακολουθεί τα βήματά του (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με σπουδές στο τμήμα Δημοσιογραφία στο ΑΠΘ, ο Βασίλης ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα του Γιάννη Σερβετά.

Ο νεαρός ασχολείται με το ραδιόφωνο και την αρθρογραφία, ενώ μέσα από το προφίλ του στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι έχει μεγάλο πάθος για τη φωτογραφία.

Το «βαρύ» επίθετο

«Το κρύβω το επίθετό μου. Όχι γιατί ντρέπομαι για τον πατέρα μου. Αλλά γιατί φοβάμαι πως ένας ανόητος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το επίθετο. Με εκνευρίζει να έχουν για μένα μια συγκεκριμένη εικόνα επειδή είμαι γιος ενός γνωστού ανθρώπου. Συνήθως λένε θα είναι κακομαθημένος, θα έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα κι άλλα τέτοια. Δεν θέλω να είναι οι άνθρωποι προκατειλημμένοι απέναντί μου. Είμαι περήφανος που είμαι ο γιος του πατέρα μου, αλλά μου αρέσει να με αντιμετωπίζουν γι’ αυτό που είμαι. Γιατί είμαι ο Βασίλης. Και όχι γιατί είμαι ο γιος του Γιάννη» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του στο DownTown.

Βασίλης Σερβετάς

Η απόφαση να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία

«Μου αρέσει πάρα πολύ να γράφω. Αυτό και μόνο. Έγραφα από μικρός και θεώρησα πως η αγάπη μου για το γράψιμο είναι συναφής με την δημοσιογραφία. Δεν μπήκα στην σχολή επειδή είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή τις εφημερίδες. Την απόφαση την πήρα στην Β’ Λυκείου, σε ένα σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού. Ενόψει του μαθήματος, έκανα ένα τεστ για το καταλληλότερο επάγγελμα και μου έβγαλε σαν πρώτη επιλογή το επάγγελμα του δημοσιογράφου και σαν δεύτερη επιλογή αυτό του ραδιοφωνικού παραγωγού. Μάλλον με επηρέασε περισσότερο απ’ ότι ήθελα να πιστέψω»

γιος Γιάννη Σερβετά

Όταν είπες στους γονείς σου ότι θέλεις να ασχοληθείς με τα media, ποια ήταν η αντίδραση τους;

«Ποτέ δεν τους είπα ότι θέλω να κάνω κάτι και μου το απαγόρευσαν. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα υποστηρικτικοί σε ότι ήθελα να κάνω. Αν ήξεραν ότι κάτι ήθελα όντως να το κάνω και το είχα πάρει απόφαση, δεν υπήρχε περίπτωση να μου πουν «όχι». Ιδίως ο πατέρας μου δεν προσπαθεί να με προφυλάξει από κάτι. Πιστεύει πως έχω την ωριμότητα και το μυαλό να προφυλαχθώ από μόνος μου. Μου μιλάει βέβαια για τις δυσκολίες. Μου λέει πως το παραμικρό που θα πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Αλλά θεωρεί ότι έχω το μυαλό για να μην φέρνω τον εαυτό μου σε δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα αν θέλει κάποιος να σε φέρει σε δύσκολη θέση, θα το κάνει. Αν θέλει κάποιος να πάρει μια λέξη που είπες και να σε χτυπήσει, θα το κάνει»

Γιάννης Σερβετάς Ο 25χρονος γιος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share