Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανατριχιαστική περιγραφή για την μάχη με τον καρκίνο!

Συγκλονίζει!

17 Δεκεμβρίου 2021 13:16
Γιώργος Παπαδάκης: Η ανατριχιαστική περιγραφή για την μάχη με τον καρκίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι' αυτή την δύσκολη περίοδο!

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανατριχιαστική περιγραφή για την μάχη με τον καρκίνο!

"Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» στην τελευταία εκπομπή - Η πιο δύσκολη και επίπονη στιγμή στη φετινή σεζόν (Video)

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν ήταν σήμερα για το «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην πιο δύσκολη στιγμή της χρονιάς για την εκπομπή και τους ανθρώπους του καναλιού.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να περιγράφει ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο της εικονολήπτριας του ΑΝΤ1, Μαίρης Μάτσα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης (1/4) καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η Μαίρη Μάτσα καθόταν πάντα απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς χειριζόταν την κάμερα που τραβάει εκείνον.

«Ερχόταν στη δουλειά της εδώ, μαζί μας. Η Μαιρούλα “έφυγε”. Η Μαιρούλα “έφυγε” αλλά δεν την ξεχνάμε. Μαιρούλα, κλείνοντας αυτή η τηλεοπτική χρονιά…» άρχισε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πάσαρε ένα βίντεο αφιερωμένο σε εκείνη.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε καθώς έβγαινε από τη γέφυρα του Σταυρού.

Το αυτοκίνητό της έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια ένα άλλο όχημα έπεσε πάνω του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, ωστόσο εξέπνευσε.

«Ζήτησα από τον Γιώργο Παπαδάκη να μου κάνει...» - Αποκάλυψη σεισμός από την Μπάγια Αντωνοπούλου

Αποκάλυψη «βόμβα» έκανε για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη μεταξύ τους σχέση η Μπάγια Αντωνοπούλου, με την άλλοτε συμπαρουσιάστρια του κορυφαίου δημοσιογράφου να αναφέρεται στην εποχή της συνεργασίας τους, όπως και στο αν θα μπορούσαν να ξαναβρεθούν μαζί.

«Είμαι προληπτική, δεν περνάω κάτω από σκάλες και όλα αυτά τα κλισέ. Πήγα στον Γιώργο Παπαδάκη και του ζήτησα να κάνω πρακτική. Μου είπε “κομμένα όλα, από μοντέλο θα γίνεις δημοσιογράφος”. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα καφέδες στην εκπομπή του Παπαδάκη. Στην αρχή έλεγαν για μένα “έλα τώρα με το μοντέλο, καλή είναι για γλάστρα”. Δεν θα επέστρεφα στο “Καλημέρα Ελλάδα” για προσωπικούς λόγους.

«Ζήτησα από τον Γιώργο Παπαδάκη να μου κάνει...»

Τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον ευχαριστώ, αλλά δεν θα γύριζα. Έχουμε μιλήσει, έχουμε συναντηθεί… Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά επαγγελματικά δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου, μετά την φήμη για μεταξύ τους... επανασύνδεση.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αναφέρθηκε και σε συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χαίρεται να βλέπει την επαγγελματική εξέλιξη που έχουν όσοι δημοσιογράφοι πέρασαν από το πλάι του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου, είχε αποχωρήσει κάπως… περίεργα από την εκπομπή. Η ίδια απάντησε ως εξής: «Πάρα πολλοί δημοσιογράφοι έχουμε περάσει από το Καλημέρα Ελλάδα. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι μια ιστορική εκπομπή και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μοναδικός στο είδος του και νομίζω ότι το χαίρεται κι αυτός που προχωράμε όσοι βρεθήκαμε στο πλευρό του. Οπότε θεωρώ πολύ λογικό καλά κάνει και το λέει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share