Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Με πατερίτσες έξω από την Ευελπίδων ο Φουρθιώτης (video)

Η ανάρτησή του

16 Δεκεμβρίου 2021 22:06
Με πατερίτσες έξω από την Ευελπίδων ο Φουρθιώτης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη ο Μένιος Φουρθιώτης, αφότου συνελήφθη νωρίτερα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το Alpha, ο παρουσιαστής συνελήφθη για δεύτερη φορά, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του παλιός του συνεργάτης για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Μετά τη σύλληψή του, ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και απολογήθηκε.

Η ανάρτησή του

Σε ανάρτηση στο instagram προχώρησε ο ίδιος, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα. Όπως έγραψε, γίνεται «συντονισμένη-ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου».

Η ανάρτηση έχει ως εξής: «Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου. Ο Θεός, όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για τον λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share