Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Κάνει σ@ξ με πλαστική κούκλα!

Σούσουρο στο διαδίκτυο!

16 Δεκεμβρίου 2021 08:42
Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: Κάνει σ@ξ με πλαστική κούκλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφιέρωμα στο κανάλι του στο YouTube είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να δείξει στους εργένηδες πώς μπορούν να ικανοποιήσουν τις βιολογικές τους ανάγκες εάν δεν έχουν σύντροφο.

Στο βίντεο πρότεινε τότε σε όσους δεν έχουν παρτενέρ στον σεξ να «ξεδώσουν» ερωτοτροπώντας με μια πλαστική κούκλα, δείχνοντας μάλιστα με λεπτομέρεια όλες τις οπές…

Που να φανταζόταν τότε κανείς, ότι μόνο τα sex toys δεν «κινδύνευαν» από την αρρωστημένη του δράση…

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος «σταυρώνει» τον παρουσιαστή - «Ας περάσουμε σε πράξεις σωφρονισμού... κομπλεξικός και διεστραμμένος...» (Video)

Ο καλλιτεχνικός χώρος «σταυρώνει» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά την καταγγελία εις βάρος του για διαρροή ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του.

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, μετά από επιθυμία της κοπέλας της οποίας διέρρευσαν οι προσωπικές της στιγμές, χωρίς την συγκατάθεσή της. Μέσα σε λίγες ώρες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα, αφού τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, όσο και ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσαν άμεσα το τέλος της συνεργασίας τους.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι διάσημοι κατακεραύνωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και παράλληλα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε αυτή την δύσκολη θέση.

Οι αναρτήσεις που έκανε ο καλλιτεχνικός χώρος για τον Στάθη Παναγιωτόπούλο:

Ρούλα Κορομηλά

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποια μορφή σεξουαλικης βιας σε έναν άλλο ανθρωπο. Ας περάσουμε σε πράξεις σωφρονισμού και να μην μένουμε στα λόγια».

Καίτη Γαρμπή

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης «δεν ήξερε» επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας για τον φόβο της, το άγχος της, την ντροπή της, τον θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, Θα ασχοληθεί κανείς;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share