Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Γιώργο Παπαδάκη: Αγωνία για τον παρουσιαστή

Τι ανέφερε ο ίδιος;

16 Δεκεμβρίου 2021 07:34
Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για τον Γιώργο Παπαδάκη: Αγωνία για τον παρουσιαστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας έφερε εκτός αέρα τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον ίδιο να απουσιάζει από τα στούντιο του ΑΝΤ1 και δύο δημοσιογράφους να παίρνουν τη θέση του.

Για τρίτη σερί μέρα, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής, που βρέθηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας ενός περιστατικού που προκάλεσε σάλο, και η ομάδα του απουσίαζαν, καθώς τους τηλεθεατές καλημέρισαν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης.

Ο λόγος της απουσίας του Παπαδάκη

Ο λόγος, όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος βγήκε μετά σε απευθείας σύνδεση από το σπίτι του, είναι πως στην οικογένεια του συμπαρουσιαστή του, Γιώργου Γρηγοριάδη, βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μάλιστα σε rapid test που έκανε το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό, αν και αργότερα όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σε μοριακό τεστ που έκανε βγήκε αρνητικός.

Έτσι, για λόγους πρωτοκόλλου όλη η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», απουσιάζει από το πλατό, μέχρι να διαπιστωθεί ότι ο συνεργάτης τους, Γιώργος Γρηγοριάδης, δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share