Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ντροπή σου!

Τι συνέβη;

16 Δεκεμβρίου 2021 07:05
50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ντροπή σου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ακόμα σοκαριστική δήλωση από τον Έλληνα ηθοποιο Γιάννη Μπέζο, σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία, χωρίς κανένα ίχνος αυτοσυγκράτησης και μετριοπάθειας!

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εξαιρετικός -κατά τα άλλα- ηθοποιός, προβαίνει σε τέτοιες προκλητικές -για το κοινό αίσθημα- δηλώσεις!

Παλαιότερα μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη και αναφερόμενος στην επικείμενη εκπομπή του στην ΕΡΤ με θέμα το θέατρο και τον κινηματογράφο, ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε ότι η κάθε εκπομπή θα κοστίζει 50.000 ευρώ!

50.000 ευρώ Γιάννη Μπέζο; Ντροπή σου!

Μέχρι εδώ (έστω και με το ζόρι) όλα καλά. Ωστόσο, στην παρατήρηση του Μένιου Φουρθιώτη πως "αρκετά ακριβή η παραγωγή της εκπομπής σας δηλαδή κύριε Μπέζο", ο καταξιωμένος ηθοποιός αλλά άνθρωπος με αρκετές ενοχλητικές συμπεριφορές, απάντησε:

"Ναι, φυσικά και είναι μία πολύ ακριβή παραγωγή, όμως το σίγουρο είναι ότι την αξίζω"!

Φυσικά, εν έτει 2018 με την ανεργία στο κόκκινο και τον βασικό μισθό στα 500 ευρώ, είναι τουλάχιστον αλαζονικό και προκλητικό εκ μέρους του κάθε Γιάννη Μπέζου, όσο ταλαντούχος κι αν είναι, να "μοστράρει" χιλιάδες ευρώ δημόσια, απλά και μόνο δικαιολογώντας τα με το ταλέντο του...

Σοκαρισμένος ο Γιάννης Μπέζος - Αγωνία για τον ηθοποιό

Άκρως εξομολογητικός είναι τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε εφ' όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στις οικονομικές του απώλειες, στην αρχή της κουβέντας απαντώντας στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού υποστήριξε πως το θέατρο διαφέρει από την τηλεόραση. Σύμφωνα με τον ίδιο είναι κάτι ξεχωριστό το ένα από το άλλο καθώς έχουν άλλες αποστολές και άλλες προϋποθέσεις.

Τι είναι αυτό που ενοχλεί και σοκάρει τον ηθοποιό

Ο Γιάννης Μπέζος χαρακτηρίζεται από την ευθύτητα και την αμεσότητά του. Λέει πάντα όσα νιώθει χωρίς να σκέφτεσαι βάζοντας φίλτρο και χωρίς να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Ο ίδιος ισχυρίστηκε: «Με ενδιαφέρει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να φοβάμαι για αυτό. Πάντα έλεγα τη γνώμη μου από μικρό παιδί. Το εκτιμούν όλοι αυτό. Ακόμα κι αυτοί που ενοχλούνται πολλές φορές».

Ανοίγοντας το κεφάλαιο των καταγγελιών στο θέατρο ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: «Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα. Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά. Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες, οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα ,αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς στα τέλη της δεκαετίας του 70. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share