Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μου έρχεται αναγούλα» - Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου

«Ακόμα και που δεν είμαι μάνα μου έρχεται να...»

15 Δεκεμβρίου 2021 16:43
«Μου έρχεται αναγούλα» - Σοκ με την Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τις εξελίξεις και τις νέες καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξέσπασε στον αέρα του «Super Κατερίνα», μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο μουσικός παραγωγός φέρεται ότι την έπεφτε ακόμη και σε ανήλικες.

«Παιδιά εντάξει, ειλικρινά μου έρχεται αναγούλα. Νομίζω δεν μπορώ ούτε πλάνο. Όταν ακούω τέτοια πράγματα ειδικά για ανήλικα κοριτσάκια, δεν ξέρω, ακόμα και που δεν είμαι μάνα μου έρχεται να τους πιάσω με τα ίδια μου τα χέρια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Άγριο ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου κατά Παναγιωτόπουλου: «Με πιάνει αηδία...»

Τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σχολίασε η πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα. Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε παρακολουθώντας το θέμα.

«Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί. Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια τα οποία έλεγαν που μπορούμε να βρούμε το βίντεο και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω και τον Κανάκη αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share