Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε τα κλάματα η Ανθή Βούλγαρη: Τι συνέβη με την παρουσιάστρια (Video)

Η έκπληξη που την συγκίνησε

15 Δεκεμβρίου 2021 16:28
Έβαλε τα κλάματα η Ανθή Βούλγαρη: Τι συνέβη με την παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ανθή Βούλγαρη γιορτάζει σήμερα και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος της ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Επίσης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη είχαν βρεθεί στον καναπέ πλάι στην Σίσσυ Χρηστίδου και είχαν μιλήσει για πολλά.

Η μητέρα της της ευχήθηκε τηλεφωνικά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάθε μέρα πριν πάει σχολείο, έκανε τη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη. Το είχε από μικρή… Σας χαίρομαι που περνάτε όμορφα, αυτό δείχνει ότι έχετε μια καλή συνεργασία. Σας ταλαιπωρεί λίγο το παιδάκι μου, αλλά έτσι ήταν από μικρό. Είχαμε κλείσει να πάμε σε μια συναυλία, και δεν πήγαμε ποτέ, γιατί το κορίτσι μου ήθελε να βρει το Νταλάρα για να του πάρει συνέντευξη, με αποτέλεσμα να τη χάσω μέσα στη συναυλία, γιατί πήρε συνέντευξη για ένα τοπικό περιοδικό».

Η Ανθή Βούλγαρη δεν έκρυψε τη συγκίνηση της ενώ νωρίτερα της τηλεφώνησε και ο σύζυγος της Κώστας Κωνσταντινίδης. «Ανθούλα μου; Είδες; Με ξύπνησαν πρωί πρωί. Να είσαι υγιής, χαμογελαστή, δημιουργική… Θέλω να πω πως είμαστε όλοι πολύ τυχεροί – ο καθένας για τους δικούς του λόγους – που σε έχουμε στη ζωή μας. Θέλουμε να συνεχίσεις με όλο αυτόν τον αυθορμητισμό να μας εκπλήσσεις κάθε μέρα και ας βουλγαρίζεις όπως λένε κάποιοι, αυτή είναι η επιτυχία μας… Ιορδάνη, μόνο εγώ σε καταλαβαίνω» είπε ο σύζυγος της Ανθής Βούλγαρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share