Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια επανασύνδεση; Με άνδρα στο πλευρό της η Μαρίνα Πατούλη (photo)

Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά

15 Δεκεμβρίου 2021 13:27
Ποια επανασύνδεση; Με άνδρα στο πλευρό της η Μαρίνα Πατούλη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, δείχνει να είναι φουλ ανανεωμένη. Σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram, αλλά και δημόσια εμφάνιση της, πάντα ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Παράλληλα, δέιτε ένα ασύλληπτο βίντεο με τη Μαρίνα Πατούλη να «ξεσαλώνει» μετά τον χωρισμό της.

Η πρόεδρος της Unesco βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, όπου συνάντησε τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον οποίο πόζαραν μαζί σε μια αναμνηστική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη για το επώνυμο του συζύγου της

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε σε κοσμική έξοδό της και αναφέρθηκε στο αν θα αλλάξει το όνομά της στο μέλλον. Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως... ζει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη, με την ίδια πάντοτε να γίνεται θέμα συζήτησης σε κάθε της ανάρτηση.

«Μη με ρωτάτε για το διαζύγιο, γιατί εκεί είναι ένας φίλος που λέει ότι μιλάω συνέχεια γι’ αυτό», είπε και πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για νέα σχέση. «Γιατί ν ‘ αλλάξω το όνομά μου; Αφού το έχω χτίσει! Εκτός αν ξαναπαντρευτώ…».

Σάλος με την φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram. Μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο.

Χθες 25/9 λοιπόν, λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση που έκανε με την Μόνικα Μπελούτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε... δείτε την στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share