Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Γάμος για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Παρουσίασε τον άνδρα της ζωής της

Πρωταγωνίστρια... σε μια ρουτίνα

15 Δεκεμβρίου 2021 08:22
Γάμος για τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Παρουσίασε τον άνδρα της ζωής της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην καθημερινότητα... ενός γάμου έχει μπει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε μια παράσταση διεθνώς αναγνωρισμένη, που ήρθε και στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η ίδια, έχοντας κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση για την καταγωγή της, και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενώνονται με τα «δεσμά του γάμου» και συναντιούνται πρώτη φορά επί σκηνής, με αφορμή την τρυφερή κωμωδία της Michele Riml, «Sexy Laundry», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το «Sexy Laundry» είναι μια ξεκαρδιστική, όσο και συγκινητική κωμωδία, που έχουν παρακολουθήσει ήδη εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη με Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι αντιπροσωπεύει το έργο

25 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, λίγα παχάκια, ολίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και ολίγον sex! Πού οδεύομεν; Θ’ αφήσουμε τη συνήθεια να μας βγάλει στα βράχια, ή να πάρουν το τιμόνι τα αισθήματα; Μήπως είναι πια αργά; Ή μήπως να το ξαναπάρουμε απ’ την αρχή; Καλά τα ερωτήματα, με τις απαντήσεις τι γινεται;

Ο Λάρυ και η Άλις σ’ ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο ΣΕΞ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ανά χείρας, αμήχανοι, αξιοθρήνητοι και αξιολάτρευτοι, προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις... και το ερωτικό πάθος που έχει …ατονήσει με το πέρασμα του χρόνου.

Συντελεστές: Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος- Δάφνη Λαμπρόγιαννη/ Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος/Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου/Σκηνικά - Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη/Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας/Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος/

Πληροφορίες: Από 9 Δεκεμβρίου. Θέατρο Κάππα: Κυψέλης 2, Κυψέλη: Τηλ. 2107707227, 2108827000/ Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19:00 (λαϊκή απογευματινή), Πέμπτη 21:00, Παρασκευή 21:00, Σάββατο 18:00 και 21:00, Κυριακή 20:00/ Τιμές: Τετάρτη 15€, Πέμπτη 20€, Παρασκευή 20€, Σάββατο απόγευμα 20€, Σάββατο βράδυ 20€, Κυριακή 20€ ,Φοιτητικό 12€, ΑΜΕΑ – Ανεργίας - Παιδικό – Θέσεις Περιορισμένης Ορατότητας 10€/Διάρκεια παράστασης:90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)/Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου και στο viva.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share