Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Οι "τρελίτσες" στο σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και η αντίδραση του συζύγου της! Άφωνη η Βάσω Λασκαράκη!

Αποκάλυψη!

14 Δεκεμβρίου 2021 13:03
Αθηνά Οικονομάκου: Οι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη, εκτός από δύο πολύ καλές φίλες, είναι και κουμπάρες, αφού η Βάσω έχει βαφτίσει το γιο της Αθηνάς.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Κλεμμένα Ονειρα». Τότε, ήρθαν κοντά και ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια πολύ δυνατή σχέση, σχεδόν αδελφική. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και αποτελεί πια η μία στήριγμα για την άλλη, τόσο στα καλά, όσο και στα πιο… δύσκολα.

Οι Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη, μάλιστα, είναι αρκετά ενεργές στα social media και κάθε φορά που συναντιούνται κάνουν διάφορες αναρτήσεις, δείχνοντας στους followers τις στιγμές που περνούν μαζί. Η μία απολαμβάνει την παρέα της άλλης και, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, φροντίζουν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να πουν τα νέα τους, να βγουν για ψώνια ή να βγουν για φαγητό και κρασί σε κάποιο εστιατόριο.

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, φυσικά συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, προκειμένου να «τσιμπήσουν» κάτι όλοι μαζί και να πιουν τα ποτάκια τους. Μάλιστα, στην παρέα τους υπήρχε ακόμα ένα φιλικό ζευγάρι.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» ήταν σε τρελά κέφια καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και δεν σταμάτησε να διασκεδάζει τους φίλους της όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μάλιστα, κάποια στιγμή δεν δίστασε να σηκωθεί όρθια στη μέση του σαλονιού και να παρουσιάσει μερικές δικές της «τρελές» χορογραφίες, εμπνευσμένες από το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι ξέσπασαν σε γέλια βλέποντάς την, ενώ ο άντρας της ζωής της θέλησε να την επαινέσει για τις ικανότητές της, λέγοντάς της «Κόλα το!» . Από την άλλη, όμως, ο Λευτέρης Σουλτάρος σχολίασε κοιτώντας την με απορία: «Μας κοροϊδεύεις κοπέλα μου;» . Η Βάσω Λασκαράκη από τη μεριά της ανήρτησε στα stories της βίντεο με όλα όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι της, τα οποία αργότερα αναδημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου κάνοντας τα δικά της χιουμοριστικά σχόλια.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share