Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένη Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή!

Σε πελάγη ευτυχίας!

14 Δεκεμβρίου 2021 12:59
Τρισευτυχισμένη Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιο είναι το μωρό που έχει αλλάξει τη ζωή της Ρούλας Κορομηλά;

Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά το 2018 για τη Ρούλα Κορομηλά, καθώς της έφερε ένα μωράκι στην αγκαλιά, το οποίο της άλλαξε τη ζωή. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να γίνει μητέρα, λατρευτεί όμως τα παιδιά και αυτό φαίνεται! Με την ευκαιρία διαβάστε: Ρούλα Κορομηλά: "Ο καρκίνος του μαστού υπάρχει και είναι δίπλα μας"!

Πριν σχεδόν έναν χρόνο η Ρούλα Κορομηλά έγινε θεία και έζησε στιγμές μοναδικές με τη γέννηση της μικρής. Και ακόμα ζει γιατί η παρουσιάστρια την έχει σαν παιδί της και κάνει… μαμαδίστικα πράγματα.

Όμως στην παρακάτω φωτογραφία που επέλεξε για να αποχαιρετήσει το 2018. «Η χρονια που φεύγει μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω μοναδικές στιγμές ως θεία! «Χαζοθεια»! Μαζι της γίνομαι κ πάλι παιδί».

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Τρισευτυχισμένη Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή!

Ρούλα Κορομηλά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Το βίντεο που "πρόδωσε" το μυστικό της!

Το βίντεο που "πρόδωσε" το μυστικό της Ρούλας Κορομηλά! Λέτε να τη δούμε στην τηλεόραση;

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις πετυχημένες εκπομπές που παρουσίαζε.

Η τελευταία της εμφάνιση στις οθόνες μας ήταν το 2016, όπου είχε συμβόλαιο στο Epsilon… Εκεί έκανε το show «Μπράβο», ένα show που είχε ξεκινήσει από το mega το 1994. Ωστόσο, η συνεργασία της με το κανάλι έληξε άδοξα και από τότε δεν την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζορντί το παιδί θαύμα των 90ς! Είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά!

Πριν καιρό και συγκεκριμένα, πριν το mega ρίξει αυλαία η ίδια έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και μίλησε στους δημοσιογράφους. Στην ερώτηση για το αν θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας, η ίδια απάντησε:

«Δεν είμαι εθισμένη με τίποτα. Δεν έχω θρόνους, δεν έχουμε βασιλεία στην Ελλάδα. Θα το σκεφτώ και θα δω. Το να κάνει κάποιος παύσεις το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα. Κάνω πράγματα για μένα και όταν προκύψει κάτι το οποίο θα είναι καλό και θα ενδιαφέρει και τον κόσμο, θα το σκεφτώ. Προς το παρόν χαλαρώνω, ηρεμώ, δημιουργώ και κοιτάζω με πολύ αισιοδοξία το μέλλον και θετικότητα».

Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να είναι σε κάποια φωτογραφίση. Στη λεζάντα γράφει: Τα μάτια να διαβάζετε... όλα τα άλλα είναι μοντάζ! #i_am_roula #working #beyourself #loveyourself"

Λέτε με τη νέα τηλεοπτική σεζόν να τη δούμε στην τηλεόραση; Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ωστόσο θα θέλαμε πολύ να τη δούμε να παρουσιάζει κάποια show.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share