Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τρόμαζα με την εικόνα μου... Ήμουν σκελετός» - Ανατριχιάζει η Σοφία Βόσσου (Video)

Η μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε

14 Δεκεμβρίου 2021 12:33
«Τρόμαζα με την εικόνα μου... Ήμουν σκελετός» - Ανατριχιάζει η Σοφία Βόσσου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και τα κιλά που έχασε και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που τη χαρακτήριζαν ως «σκιάχτρο». Παράλληλα, η Σοφία Βόσσου σε δηλώσεις της στο Happy Day αναφέρθηκε στη Eurovision, τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις άκομψες συμπεριφορές που έχει δεχθεί από συναδέλφους της.

«Δόξα σοι ο Θεός είμαι καλά. Το 2021 ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου γιατί ταλαιπωρήθηκα από την αρχή μέχρι και τώρα. Πάνω που το ξεπέρναγα με βρήκε και το σπάσιμο του ποδιού. Την περίοδο που υπέφερα λύγισα, σκεφτόμουν ότι δεν έχω ποιότητα ζωής. Οι φίλοι μου μού έδωσαν δύναμη», είπε χαρακτηριστικά!

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα νευρική ανορεξία. Είχε κάποια στένωση το στομάχι και κάναμε ένα απλό χειρουργείο. Μετά έπαθα διάτρηση».

Και υπογράμμισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;».

Μάλιστα, τόνισε ότι έπαθε σοκ, όταν είδε τον εαυτό της να φτάνει στα 37 κιλά.

«Τρόμαξα από την εικόνα μου. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα; Τρόμαζα με την εικόνα μου. Σκελετός, ένα κόκκαλο», υπογράμμισε.

«Έβλεπα τα σχόλια, με στενοχώρησε για όλον τον κόσμο. Τι ανθρωποφαγία ήταν αυτή; Χωρίς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος, ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως είναι έτοιμη στη ζωή της να υποδεχτεί έναν νέο και θυελλώδη έρωτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share