Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκυος η Ιωάννα Τούνη; Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ήρθε σε δύσκολη θέση

13 Δεκεμβρίου 2021 16:24
Έγκυος η Ιωάννα Τούνη; Η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ιωάννα Τούνη να περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι όμως έτσι;

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε το μοντέλο αν η σύντροφός του είναι έγκυος και εκείνος το διέψευσε κατηγορηματικά.

«Διάβασα ότι η Ιωάννα είναι έγκυος», είπε η παρουσιάστρια

Και αμέσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Πάλι; Τα είπαμε από το J2US αυτό το θέμα. Μακάρι να είναι γίνει αλλά με όσα γράφονται κάθε εβδομάδα, 7 παιδιά θα είχα, ούτε κουνέλια. Τι φωτογραφίες βγήκαν; Πες μου. Μπορεί να περίμενε να αδιαθετήσει».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Παιδιά μπορεί να είχε φάει το προηγούμενο βράδυ λίγο παραπάνω η κοπέλα ή να είχε τα γυναικολογικά της που πρήζεσαι. Και εγώ γίνομαι τούμπανο, είμαι έγκυος;».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου - Δεν μιλάμε με τον μπαμπά του»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στην ΕΡΤ και μίλησε για τις σχέσεις με τον πατέρα του. Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη εξομολογήθηκε ότι και εκείνος δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον δικό του μπαμπά.

«Αναγνωρίζω κάτι σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη», ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share