Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κουκλάρα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου!

Θεάρα!

13 Δεκεμβρίου 2021 15:22
Κουκλάρα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε βραδινή έξοδο με τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Το ζευγάρι με τον γιο του, την αδελφή του δημοσιογράφου και φίλους του βγήκαν να διασκεδάσουν στο «Γυάλινο μουσικό θέατρο». Όλοι μαζί διασκέδασαν κι αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες από τη νυχτερινή σκηνή.

Όπως θα δείτε η αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου μοιάζει είναι ίδια με την κόρη του. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και τους απαθανάτισε.

Κουκλάρα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου!

Άμεσα στο νοσοκομείο η Τατιάνα Στεφανίδου - Δίπλα της ο Νίκος Ευαγγελάτος

Στο νοσοκομείο είχε βρεθεί η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είχε στο πλευρό της τον Νίκο Ευαγγελάτο, με την παρουσιάστρια να χρειάζεται να φροντίσει ένα ατύχημα, που της είχε συμβεί.

Την Τατιάνα Στεφανίδου την βλέπουμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA «T-Live» κάθε μεσημέρι όπου ασχολείται κυρίως με τα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά, με την ίδια να μιλά και για την φύση του γάμου της με τον δημοσιογράφο.

Τι είχε συμβεί με την παρουσιάστρια;

Η ίδια μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ωστόσο δεν έχει κάνει κάτι γνωστό για το ατύχημά της.

Συγκεκριμένα, για αρκετές ημέρες είχε βγει στον αέρα της εκπομπής της με επίδεσμο στο χέρι. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share