Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις για την υγεία του Γιάννη Μπέζου: Αγωνία για τον ηθοποιό μετά τις φήμες

Τι συμβαίνει;

13 Δεκεμβρίου 2021 14:45
Εξελίξεις για την υγεία του Γιάννη Μπέζου: Αγωνία για τον ηθοποιό μετά τις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπήρξαν πρόσφατα για τον Γιάννη Μπέζο, μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την υγεία του, με τον ίδιο τον ηθοποιό να τοποθετείται δημόσια.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν ανυπόστατες φήμες ότι ο Γιάννης Μπέζος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Από την παραγωγή της παράστασης Οθέλλος στην οποία ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν κατηγορηματικά και παράλληλα τονίστηκε ότι ο κ. Μπέζος βρίσκεται κανονικά στην Κρήτη όπου η περιοδεία του θιάσου συνεχίζεται, με τον Μπέζο αργότερα να εμβολιάζεται και να μιλά για την εμπειρία.

Η ανακοίνωση για το αν νοσούσε

«Στα Χανιά απόψε και αύριο με τον Οθέλλο ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός στέλνει φιλικούς χαιρετισμούς σε όσους τον θέλουν ασθενή...

Ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστής της παράστασης Οθέλλος στον ομώνυμο ρόλο απολαμβάνει αυτή τη στιγμή τη χανιώτικη φιλοξενία στην Κρήτη, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να υποδυθεί τον Μαυριτανό στρατηγό της Βενετίας.

Ο ηθοποιός χαίρει άκρας υγείας παρά μία ανυπόστατη φήμη που κυκλοφορεί για το αντίθετο. Η παράσταση που σκηνοθέτησαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην Κρήτη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share