Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022

«Όταν πέθανε...»: Τραγικές στιγμές για τη Σία Κοσιώνη

Η προσωπική της τραγωδία και η μεγάλη απόφαση

13 Δεκεμβρίου 2021 12:07
«Όταν πέθανε...»: Τραγικές στιγμές για τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είχε υπάρξει πρόσφατα η Σία Κοσιώνη, η οποία έζησε τραγικές στιγμές, μαθαίνοντας για το θάνατο μιας σημαντικής προσωπικότητας, που είχε προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά της υπενθύμισε κάτι πολύ σημαντικό: ότι πρέπει να κάνει μαστογραφία.

Το ισχυρό της μήνυμα

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί δημοσίως την εμπειρία της, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης, με την ίδια εσχάτως να μαθαίνει μια ευχάριστη είδηση.

«Θα είμαι ειλικρινής. Όταν πέθανε η Φωφη Γεννηματα, θυμήθηκα ότι έχοντας πατήσει τα 40 θα έπρεπε ήδη να έχω κάνει μαστογραφία. Έτσι, έσπευσα να κλείσω το ραντεβού μου και σήμερα έκανα την απλή και πολύ γρήγορη εξέταση. Νιώθω πολύ καλά γιατί τώρα ξέρω ότι όλα είναι καλά. Αλλά νιώθω ακόμη καλύτερα που έκανα το σωστό και το υπεύθυνο απέναντι στην οικογένειά μου, απέναντι στο παιδί μου, που θέλω για πολλά χρόνια ακόμη να συνεχίσω να του γελώ έτσι όταν μου βουτάει το κινητό για να με πάρει φωτογραφία. Μην ξεχνιέστε. Η καθημερινότητα μάς καταπίνει. Πρώτη από όλες το παραδέχομαι εγώ. Ένα τηλέφωνο είναι κι λίγη ώρα από τη ζωή μας».

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share