Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δεν πας καλά...»: Έξω φρενών η Σκορδά με τον Λιάγκα - Αποχώρησε η Φαίη από το «Πρωινό»

Χαμός στην εκπομπή

13 Δεκεμβρίου 2021 11:22
«Δεν πας καλά...»: Έξω φρενών η Σκορδά με τον Λιάγκα - Αποχώρησε η Φαίη από το «Πρωινό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα με την παρουσιάστρια να αποχωρεί από το «Πρωινό». Παράλληλα, αποκαλυπτικός υπήρξε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε στον αέρα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά και το κατά πόσο εκείνος το έχει ξεπεράσει, με τα χρόνια να έχουν παρέλθει.

Συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα είχε αναφέρει πριν καιρό ότι το τραγούδι «δυνατά τα τα τα» θα γίνει τρελή επιτυχία με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, τον νικητή του House of Fame, όπως και έγινε και είχε τονίσει ότι ο Στέφανος δεν έχει καλή φωνή.

Το τραγούδι προβλήθηκε στον αέρα του Πρωινού και στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επαναλάμβανε συνέχεια την τελευταία συλλαβή της λέξης εκνευρίζοντας την Φαίη Σκορδά!

Έξω φρενών η Σκορδά με τον Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πάρτε πολλές φορές – ρες –ρες να κερδίσετε… Εκλπληκτικό- κο – κο….» με την παρουσιάστρια στην αρχή να γελά και στη συνέχεια εκνευρίστηκε και αποχώρησε από το πλατό έστω και για λίγο!

Κάψωσε η Σκορδά με τον Λιάγκα: «Άνοιξες τα πουκάμισα και ήσουν πολύ σέξι»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο γεγονός πως εμβολιάστηκε με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και αποκάλυψε πως δέχτηκε αρκετά υβριστικά σχόλια, όταν ανέβασε φωτογραφία, όπου έκανε το εμβόλιο.

«Χθες πήγα έκανα την τρίτη δόση. Πήγα στον Προμηθέα που έχει εκεί μόνο εκεί Moderna. Οι άνθρωποι πάρα πολύ εξυπηρετικοί όλοι. Παιδιά θα σας πω κάτι. Ανέβασα τη φωτογραφία γιατί θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το κάνω για μένα. Το τι βρισίδι τρώω από κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«“Ψώφα, πέθανε, καρκίνο εσύ, τα παιδιά σου” επειδή έκανα το εμβόλιο. Αν δεν γουστάρετε έχω παρακαλέσει κάποιον να με ακολουθεί; Εγώ ανεβάζω αυτά που θέλω», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο ίδιος.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Τότε, τον λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά και είπε πως «το είδαμε στο Instagram που άνοιξες τα πουκάμισα και ήσουν πολύ σέξι. Φοβισμένος, ταλαιπωρημένος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share