Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Πυρ και μανία η Κιμ Καρντάσιαν: Ανυπομονεί να απαλλαχτεί από τον Κάνιε Γουεστ

Κατέθεσε όλα τα έγγραφα του διαζυγίου

12 Δεκεμβρίου 2021 18:35
Πυρ και μανία η Κιμ Καρντάσιαν: Ανυπομονεί να απαλλαχτεί από τον Κάνιε Γουεστ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν, φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της και είναι έτοιμη να ζήσει μία ζωή χωρίς τον Κάνιε Γουέστ, αφού κατέθεσε την Παρασκευή, όλα τα χαρτιά του διαζυγίου, που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία ώστε να μπορεί να προχωρήσει τη ζωή της ως ελεύθερη και με τη βούλα. Με την ευκαιρία δες εδώ πως η Κιμ βοήθησε Αφγανές έφηβες να ξεφύγουν από τους Ταλιμπάν.

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν να ζει ήδη τον έρωτά της με τον ηθοποιό Πιτ Ντέιβιντσον.

Όπως σημειώνει το ΤΜΖ, η ίδια ζήτησε από τον δικαστή να διευθετηθούν ξεχωριστά το ζήτημα της προσωπικής της κατάστασης και αυτό της κηδεμονίας των παιδιών της.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν την ενδιαφέρει να μοιράζεται την επιμέλεια των παιδιών της με τον ράπερ, αρκεί να μην φαίνονται παντρεμένοι.

Κρατάει μόνο το δικό της επίθετο

Επίσης, απαλλάχτηκε από το επίθετο «Γουέστ» και κράτησε μόνο το δικό της, το «Καρντάσιαν».

«Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους, ούτε την ενοχλεί η επικοινωνία που πρέπει να έχει με τον Κάνιε για τα παιδιά τους. Είναι δεμένη μαζί του, τον αγαπάει και αγαπάνε κι οι δύο τα παιδιά τους. Είτε τελικά, χωρίσουν, είτε όχι, η σχέση τους δε θα αλλάξει. Απλά, η Κιμ θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις», δήλωσε στο ΤΜΖ πηγή από το περιβάλλον της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share