Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τι συνέβη;

11 Δεκεμβρίου 2021 13:53
Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται σε έναν ευτυχισμένο γάμο μαζί με τα δύο τους παιδιά, με το ζευγάρι να εντοπίζεται σε στιγμές χαλάρωσης, μην χάνοντας ποτέ την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα από τις ουκ ολίγες υποχρεώσεις του.

Στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά εντόπισε και απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αθηνά Οικονομάκου, που αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Το αγαπημένο ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του τον μεγάλο του γιο, Μάξιμο, πέρασε στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς σε ένα διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η βόλτα με το γιο τους, το ποδήλατο και... η πάνα

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ντυμένοι casual απόλαυσαν τη βόλτα τους και κρατώντας το ποδήλατο του γιου τους Μάξιμου φάνηκαν να διασκεδάζουν το ευχάριστο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στη βόλτα δε βρέθηκε μαζί τους η κόρη τους, Σιέννα, την οποία πάντως παρουσίασε να της αλλάζει πάνα σε μια πολύ τρυφερή στιγμή η αγαπημένη ηθοποιός, συμπληρώνοντας το... καρέ της οικογενειακής ευτυχίας, που βιώνουν.

Αθηνά Οικονομάκου πάνα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share