Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ποιος Κατσούλης; Αυτός είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου

Τον παρουσίασε δημόσια

11 Δεκεμβρίου 2021 09:05
Ποιος Κατσούλης; Αυτός είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της Κατερίνας Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ζουν χωριστά, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, έχοντας πια προχωρήσει τις ζωές τους, με τις φήμες να έχουν ακουστεί από καιρό σε καιρό για νέα πρόσωπα στην καθημερινότητά τους, αφού και ο ηθοποιός έκανε λόγο... για γάμο.

Η παρουσιάστρια δεν πέρασε κι εύκολα το τελευταίο εξάμηνο, καθώς στο διαζύγιο προστέθηκε δυστυχώς ο θάνατος της μητέρας της, ενώ και η ίδια νόσησε λίγο μετά από κορωνοϊό. Στα επαγγελματικά της, τουλάχιστον, όλα βαίνουν εξαιρετικά, καθώς δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό της για την εκπομπή «Τι λες τώρα;».

Κατερίνα Καραβάτου και Βασίλης Βλάχος

Τα γνώριμα πρόσωπα και... ο νέος

Στην εκπομπή αυτήν, έχουμε δει πρόσωπα που... εμπιστεύεται στο πλευρό της, όπως η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αλλά υπάρχει κι ακόμη ένα άτομο, το οποίο φρόντισε να παρουσιάσει φέτος και μας έχει εντυπωσιάσει αρκετά.

Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Βλάχο, με την Καραβάτου να αναρτά story από το συμπαρουσιαστή της σε χθεσινή (10/12) συνάντηση για το τι θα παρουσιαστεί στην εκπομπή και μην κρύβοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξή της προς το πρόσωπό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share